Memphis Depay bombası! Yönetim harekete geçti... Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da sıcak saatler

Trendyol Süper Lig kulüpleri, 2024-25 sezonu için kadrolarını güçlendirme çalışmalarına hız vermiş durumda. Okan Buruk ile üçüncü zaferini elde etmek isteyen Galatasaray, Jose Mourinho ile şampiyonluk hasretine son vermeyi amaçlayan Fenerbahçe, Giovanni van Bronckhorst ile yeni bir sayfa açan Beşiktaş ve Abdullah Avcı ile eski günlerine dönmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarında gaza bastı. İşte Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

Galatasaray, Gökdeniz'i alıyor!

Galatasaray, Bodrum FK forması giyen Gökdeniz Bayrakdar'ın transferinde sona yaklaştı. DHA'da yer alan habere göre Bodrum FK'nın Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan 22 yaşındaki forvet Gökdeniz Bayrakdar, Galatasaray'a yakın.

Beşiktaş'ta gözler Copete'de

Takvim'in haberine göre Beşiktaş, La Liga ekibi Real Malllorca'da forma giyen 24 yaşındaki İspanyol stoper Jose Copete ile ilgileniyor. Hollandalı teknik adam Giovanni Van Bronckhorst'un da onay verdiği transfer icin İspanyol ekibine kısa süre içerisinde teklif yapılacağı da gelen haberler arasında.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Mallorca ile 2026'ya kadar kontratı bulunan 1.90 boyundaki Copete geçen sezon çıktığı 27 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergilemişti. Copete'nin 3 milyon Euro civarında bir piyasa değeri bulunuyor. 

Beşiktaş'a örümcek adam: Sheraldo Becker!

Türkiye gazetesinin haberine göre Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sessiz ve derinden devam ederken golcü takviyesi için sürpriz bir isim için hamle yapıldı. Giovanni van Bronckhorst’un teknik direktörlüğe getirilmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren yönetim, ilk olarak stopere Atletico Madrid’den Gabriel Paulista’yı getirmişti.

RESMÎ TEKLİF YAPILDI

Santrfor için de Hollandalı teknik adamın isteği doğrultusunda Real Sociedad forması giyen Sheraldo Becker için resmî teklif yapıldı.

'ÖRÜMCEK ADAM' LAKAPLI

Surinamlı 29 yaşındaki golcü, kuvvetli fiziği, hızı ve top tekniğiyle öne çıkıyor. Yıldız oyuncuyla yapılan görüşmelerde yıllık ücret konusunda anlaşmaya varıldı. Real Socieadad’a da 6 milyon avroluk bonservis teklifinde bulunuldu. Becker’la iki sezon daha sözleşmesi bulunan İspanyol ekibi ise 8 milyon avroda diretiyor. Beşiktaş yönetimi, transfer sürecinin uzamaması için teklifi biraz daha iyileştirerek Sociedad’ın kapısını tekrar çalacak. ‘Örümcek Adam’ lakaplı Becker, Real Sociedad formasıyla geçen sezon 15 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı
Nzola sürprizi

Hücum hattı için seçenekleri değerlendiren Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. Takvim'in haberine göre sarı-lacivertliler, Fiorentina'da oynayan 27 yaşındaki Angolalı yıldız M'Bala Nzola'yı listesine eklediği. Geçen sezon 33 maçta 3 gol, 3 asist kaydeden futbolcuya 8 milyon Euro değer biçiliyor. Oyuncu yedek forvet olarak düşünülüyor.

Yeni aday Belloumi

Portekiz'den Record'a göre Fenerbahçe, Farense'de forma giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Bachir Belloumi'yi renklerine bağlamak istiyor. Cezayirli yıldıza, 4 milyon euro değer biçildiği gelen bilgiler arasında.

Oosterwolde'ye hücum!

Fenerbahçe'nin sol beki Jayden Oosterwolde, dün çıkan Galatasaray iddialarını sosyal medyadan net bir şekilde yalanlamıştı.

Ancak yıldız futbolcunun talipleri artmaya devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre West Ham, Nottingham Forest, Brentford, Ipswich Town ve Napoli, Hollandalı bek için devrede.

Haberin Devamı
Beşiktaş'ta Aboubakar için MLS planı

Beşiktaş, Vincent Aboubakar’la yollarını ayırmak için formül arıyor. Skorer'in haberine göre siyah-beyazlı yönetim, yıllık garanti ücreti 3 milyon 110 bin euro olan Kamerunlu golcüyü en kısa sürede göndermenin planlarını yapıyor.

MLS FORMÜLÜ

2023-2024 sezonunda ortaya koyduğu olumsuz performansla hayal kırıklığı yaratan 32 yaşındaki futbolcunun gönderilmesine karar verildi. Kartal’dan ayrılmaya hazır olan tecrübeli oyuncu, Arap ülkelerinde oynamayı düşünmüyor. Aboubakar kariyerine ABD liginde (MLS) devam etmeye ise sıcak bakıyor.

FRİEDEL DEVREDE

Beşiktaş’ta ABD’li yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel’in Aboubakar’ın MLS liginde yer alan bir kulübe satışı için çalışma yürüttüğü ortaya çıktı. ABD’de birçok ekiple yakın ilişkisi bulunan Friedel’in Kamerunlu oyuncuya uygun bir kulüp aradığı aktarıldı. Aboubakar’ın menajeri Pini Zahavi’nin de bu yönde bir çalışma içinde olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'den Onuachu sürprizi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Paul Onuachu'yu gündemine aldı... Takvim'in haberine göre sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi'nin yerini Nijeryalı golcü ile doldurmayı düşünüyor.

BONSERVİSİ SOTON'DA

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen ve sergilediği performans ile ligde iz bırakan 30 yaşındaki yıldızın bonservisi, İngiltere Premier Lig kulübü Southampton'da. Onuachu'nun, İngiliz kulübüyle olan sözleşmesi 2026'da sona erecek.

Fenerbahçe'den Depay hamlesi!

Jose Mourinho önderliğinde yaz transfer dönemi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, Memphis Depay'ı gündemine aldı.

SÖZLEŞMESİ BİTTİ

İspanyol basınından TodoFichajes'in haberine göre; hücum hattını güçlendirmeyi planlayan sarı-lacivertli ekip, Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Memphis Depay'ı transfer etmek istiyor. İspanyolların iddiasına göre, bonservisini eline alacak yıldız futbolcunun, Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünde yeni bir sayfa açmak istediği de vurgulandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ