Trabzonspor'da transfer çılgınlığı: Paul Onuachu için paket teklifi yapıldı

Taraftarlar 2.01’lik forvetin alınması için kulübü mesaj yağmuruna tutuyor, yönetim transferde tüm şartları zorluyor. Onuachu da Southampton’a baskı yaparken, bireysel idmanlarını Bordo-Mavili takımın idman kitleriyle gerçekleştiriyor, sosyal medyadan Trabzonspor içerikli paylaşımlarda bulunuyor.

Trabzonspor'da transfer çılgınlığı: Paul Onuachu için paket teklifi yapıldı

Ukrayna’nın EURO 2024’e veda etmesi sonrası Roman Yaremchuk’la temasları hızlandıran Trabzonspor, diğer taraftan Onuachu konusunda yoğun mesai harcıyor. Hem yönetim hem de teknik direktör Abdullah Avcı ile görüşüp, takımda kalma isteğini net şekilde söyleyen Onuachu, menajerine gelen tüm teklifleri geri çeviriyor. Bonservis konusunda kapıyı 15 milyon Euro’dan açan Southampton’ın ise inadı kırılmaya başladı. Onuachu’nun kulübüne yaptığı baskı sonrası İngiliz ekibi rakamda indirime gitti. Ancak istedikleri rakam hâlâ yüksek geliyor.

Haberin Devamı

PAKET TEKLİF YAPILDI

Kiralama teklifini yineleyen Trabzonspor’un, satın alma opsiyonu ve bonusların da olduğu bir paket sunduğu, ayrıca Southampton’ın Türkiye’deki kulübü Göztepe’ye de takasta oyuncu vermeyi önerdiği belirtildi. Bireysel antrenmanlarını Bordo-Mavili takımın idman kitleriyle gerçekleştiren, sosyal medyadan da sürekli Trabzonspor içerikli paylaşımlarda bulunan Onuachu’nun, Trabzon’daki eşyalarını da toplamadığı öğrenildi.

Trabzonsporda transfer çılgınlığı: Paul Onuachu için paket teklifi yapıldı

NWAKAEME İLE TATİLDE

Taraftarlar, özellikle sosyal medyadan kulübü ve yöneticileri Onuachu konusunda mesaj yağmuruna tutarken, başkan Ertuğrul Doğan imkanları sonuna kadar zorluyor. Tatilini, vatandaşı Nwakaeme ile geçiren Onuachu, Trabzonspor’un 2 yıl aradan sonra sözleşme imzaladığı Nijeryalı yıldızın yakın arkadaşı. Nwakaeme’nin de yeni sezonda Onuachu ile oynamayı çok istediği ifade edildi.

Haberin Devamı

NWAKAEME BUGÜN TRABZON’A GELİYOR

Trabzonsporlu taraftarların dört gözle beklediği Anthony Nwakaeme, bugün geliyor... Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, Nijeryalı yıldızı almak için dün Londra’ya gitti. Kaya, özel uçakla 35 yaşındaki kanat oyuncusunu Trabzon’a getirecek. Nwakaeme’nin geliş saati 14.00 olarak planlandı. Bordo-Mavili taraftarların, 2 yıl aradan sonra formayı giyecek olan ‘Sihirbaz’a, coşkulu bir karşılama yapması bekleniyor.

UMUT BOZOK İÇİN TAKAS İDDİASI

2021-2022 sezonunda Kasımpaşa’da gol kralı olan Umut Bozok, Trabzonspor’da ise bir türlü beklenen katkıyı sağlayamadı. 27 yaşındaki forvetle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Başakşehir’in Umut’u istediği ve Trabzonspor’a takasta Berkay Özcan’ın verilebileceği öne sürüldü. Orta sahada 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapan 26 yaşındaki Berkay, geçen sezon ligde 34 maça çıkıp, 2 gol, 3 asistlik skor katkısında bulundu.

Trabzonsporda transfer çılgınlığı: Paul Onuachu için paket teklifi yapıldı

YORUM YAZ