Oğuz Aydın'ın transferi hakkında başkandan resmi açıklama: Beşiktaş ve Galatasaray...

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da forma giyen ve geride kalan sezon sergilediği performansla dikkat çeken Oğuz Aydın, transfer döneminde dev takımları peşine taktı. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, genç futbolcu için gelen teklifleri açıkladı.

Oğuz Aydın'ın transferi hakkında başkandan resmi açıklama: Beşiktaş ve Galatasaray...

Alanyaspor'da forma giyen Oğuz Aydın, gösterdiği performansla dev takımların radarına girdi. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, genç futbolcu Oğuz Aydın'a gelen teklifleri açıkladı.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Alanyaspor formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 38 karşılaşmada görev yapan ve 13 gol 8 asistle oynayan Oğuz Aydın, Süper Lig devleri başta olmak üzere Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

Oğuz Aydının transferi hakkında başkandan resmi açıklama: Beşiktaş ve Galatasaray...

BAŞKANDAN OĞUZ AYDIN AÇIKLAMASI

A Spor'a konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, "Oğuz Aydın'ın transferi için Beşiktaş teklifini sundu. Dursun Özbek ile de görüştük. Aralarında Ajax'ın da bulunduğu yurt dışından birkaç kulüp de oyuncumuzla ilgileniyor. Herhangi bir kulübün önceliği yok. Kimseye söz vermedik. Hangi takım daha fazla ücret öderse Oğuz'u transfer eder." açıklamasında bulundu.

Danimarkalı taraftarların yağmur çılgınlığı!

DURSUN ÖZBEK: ÇOK BEĞENDİĞİM BİR OYUNCU

Başkan Dursun Özbek, ismi Galatasaray ile anılan Oğuz Aydın ile ilgili geçtiğimiz gün, "Türkiye'nin iftihar ettiği bir futbolcu, çok beğendiğim bir oyuncu. Bütçemiz doğrultusunda gündemimizde olabilecek bir futbolcu" demişti.

YORUM YAZ