A Milli Takım'da Vincenzo Montella'dan orta sahaya sürpriz isim! Avusturya maçı içinde değişecek...

Milliler’de Avusturya karşısında Samet ve kaptan Hakan cezalı oldukları için yok. Vincenzo Montella da Merih’in yanında stoperde Abdülkerim’i, orta sahada İsmail’in yanında sürpriz isimi oynatmayı planlıyor.

A Milli Takım'da Vincenzo Montella'dan orta sahaya sürpriz isim! Avusturya maçı içinde değişecek...

A Milli Takımımız’da teknik direktör Vincenzo Montella, 2 Temmuz’da Avusturya ile oynayacağımız Son 16 Turu karşılaşmasında farklı bir 11 ve farklı bir planlamayla Ay-Yıldızlılar’ı sahaya sürmeyi planlıyor. F Grubu’ndaki son karşılaşmamız olan Çekya mücadelesi sonrasında stoper Samet Akaydin ve kaptan Hakan Çalhanoğlu cezalı duruma düşmüştü.

Haberin Devamı

A MİLLLİLER HIZ KESMİYOR

A Milli Takımımız, Son 16 Turu’nda 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hazırlıklarına önceki gün başlayan AyYıldızlılar, teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde 15 dakikası basına açık olarak bir idman gerçekleştirdi. Milliler’in, Avusturya analizini sürdürdüğü idmanın, taktik ağırlıklı geçtiği bildirildi. TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da idmanı yerinde takip etti.

A Milli Takımda Vincenzo Montelladan orta sahaya sürpriz isim Avusturya maçı içinde değişecek...

BAZI ROLLERDE DEĞİŞİM

Montella’nın, turnuvanın en formda ekiplerinden biri olarak gösterilen ve hazırlık maçında 6-1 kaybettiğimiz Avusturya önünde farklı isimleri oynatmasının yanı sıra takım içindeki bazı rolleri de değiştirmesi bekleniyor. Savunmanın ortasında Samet’in yerine sağ stopere Merih Demiral’in, cezası sona eren Abdülkerim Bardakcı’nın sol stopere geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

MAÇ İÇİNDE DEĞİŞECEK...

Çekya karşısında sonradan oyuna giren ve başarılı bir performans gösteren Okay Yokuşlu’nun, orta sahanın göbeğinde Salih Özcan’ın yerine formayı kapacağı düşünülüyor. Montella, sakatlığını atlatması sonrasında 3-4 gündür takımla idmanlara çıkan ve hazır hale gelen İrfan Can Kahveci’yi sağ kanatta, solda Kenan Yıldız’ı, santrforda Barış Alper’i, onun arkasında da Arda Güler’i oynatmayı planlıyor. Hakan’ın oyun kurma görevini İrfan Can ve Arda’nın birlikte üstlenmeleri bekleniyor. Maç içinde Barış’ın sağ kanada geçip, Arda’nın santrfor gibi oynayıp, İrfan Can’ın da ona yakın oynaması da planlar arasında yer alıyor.

A Milli Takımda Vincenzo Montelladan orta sahaya sürpriz isim Avusturya maçı içinde değişecek...

İŞTE A MİLLİ TAKIMI'NIN MUHTEMEL 11'İ

Türkiye'nin Avusturya maçındaki muhtemel ilk 11'i şu şekilde:

Mert Günok. Mert Müldür. Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Okay Yokuşlu, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz

YORUM YAZ