İrfan Can Kahveci: Kadıköy'deki rövanşı bekliyoruz!

Lille deplasmanında Fenerbahçe'nin tek golünü atan isim olan İrfan Can Kahveci, 90 dakikanın ardından konuştu, "Kadıköy’ de yeneceğimizi düşünüyorum. İnşallah turu geçen taraf olur ve Şampiyonlar Ligi için bir adım daha yükseliriz." dedi.

İrfan Can Kahveci: Kadıköy'deki rövanşı bekliyoruz!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Sarı Lacivertli ekibin tek golü İrfan Can Kahveci'den geldi. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan İrfan Can, hiçbir şeyin bitmediğini ve Kadıköy'deki rövanşı beklediklerini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Şu an için hiçbir şey bitmedi'

"Aslında maça da iyi başladık. İlk 10 dakikada pozisyonlara girdik. Sonrasında rakip bizden biraz daha üstün oldu. İkinci yarıya yine iyi başladık. Şu an için hiçbir şey bitmedi. 2-1 yenildik ama Kadıköy’de bu maçın rövanşını bekliyor olacağız."

'Rakip bizim yenebileceğimiz düzeyde bir takım'

"Biz kaliteli bir takımız. Yedek kulübesinde otururken arkadaşlarla konuştuk. Rakip bizim yenebileceğimiz düzeyde bir takım. Kadıköy’ de yeneceğimizi düşünüyorum.  İnşallah turu geçen taraf olur ve Şampiyonlar Ligi için bir adım daha yükseliriz."

'Otobüsle gelirken ‘bugün golün var’ diyenler oldu'

"Aslında maçtan önce golü hissettim diyebilirim. Otobüsle gelirken ‘bugün golün var’ diyenler oldu. Gol atıp atmamam bir şey ifade etmiyor, önemli olan takımın kazanması.  Geçen sene skora çok katkı sağladım ama sonunda mutlu bitiremedim. İnşallah bu sene takım olarak mutlu bitiririz."

YORUM YAZ