Arda Güler'den modern futbol vurgusu: Kerem Aktürkoğlu sözleri! 'Bu konuda gelişeceğimi düşünüyorum'

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, konuk ettiği İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından Arda Güler, önemli ifadeler kullanırken modern futbolun altını çizdi. Kerem Aktürkoğlu'na ise ayrı bir parantez açmayı ihmal etmedi. Detaylara göz atalım...

A Milli Futbol Takımı, İzlanda'yı 3-1 yenerken maçın iyi isimlerinden genç yıldızımız Arda Güler, yine gözlerin pasını sildi.

Haberin Devamı

Arda, oynadığı iyi futbolun yanı sıra Kerem Aktürkoğlu'nun attığı 3. golde harika bir asist yaptı. Galibiyeti taraftarlara armağan eden genç yıldız, hocalarının kendisinden istediği şeyleri yapmaya çalıştığını belirtti.

İşte Arda Güler'in İzlanda maçı sonrası yaptığı açıklamalar: 

Soyunma odasında çok güzel bir atmosfer var. Bu güzel atmosferde galibiyet izlettiğimiz için çok mutluyuz. Galler'de çok iyi oynamadık ama geçen maçtan hatalarımızdan ders çıkartıp daha iyi oynadık. Taraftarımıza, halkımıza armağan olsun bu galibiyet.

"Organizasyon olarak çok iyi işler yaptık. Kerem abi inanılmaz oynadı. Galibiyetin ana mimarı oldu. Hepimiz kutladık. İnanılmaz oynadı. Daha da fazla atabilirdik. Kazandığımız için çok mutluyuz."

Arda Gülerden modern futbol vurgusu: Kerem Aktürkoğlu sözleri Bu konuda gelişeceğimi düşünüyorum

'Böyle olmamız gerekiyor'

"Modern futbolda böyle olmamız gerekiyor. Artık oyunun iki yönünü de yapmam gerekiyor. Kendimi geliştirmeye çalıştırıyorum. Maç oynadıkça bu konuda gelişeceğimi düşünüyorum. Hocalarım ne isterse yapmaya çalışıyorum"

Bugün gördüğünüz gibi, çok güzel bir aile ortamı var. Oynayan, oynamayan herkes destekliyor. Hayallerimiz daha da büyük. Bu hayaller doğrultusunda birlikte çalışmaya devam etmek istiyoruz.

YORUM YAZ