Kerem Aktürkoğlu: Ülkemi, sevenlerimi gururlandırmaya devam edeceğim

Kerem Aktürkoğlu, İzlanda karşısında attığı 3 golle milli takım formasıyla ilk kez hat-trick yapma başarısı gösterdi. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Ülkemi, sevenlerimi gururlandırmaya devam edeceğim" dedi.

Kerem Aktürkoğlu: Ülkemi, sevenlerimi gururlandırmaya devam edeceğim

UEFA Uluslar Ligi’nde A Milli Futbol Takımı, İzmir’de konuk ettiği İzlanda’yı 3-1 mağlup etti. Millilerin 3 golü de Kerem Aktürkoğlu’nun ayağından geldi. 25 yaşında futbolcu ilk golünü 2. dakikada atarken, 52 ve 88. dakikalarda da topu filelere gönderdi. Galibiyetin mimarı olan Kerem, 2021 yılında giymeye başladığı A Milli Takım formasıyla ilk kez hat-trick yaptı.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu: Benim için anlamlı bir stadyum

Kerem Aktürkoğlu, İzlanda maçıyla birlikte milli formayı 36. kez terletirken 9. golüne ulaştı. Millilerde son olarak Burak Yılmaz, Mart 2021'de Hollanda'ya karşı hat-trick yapmıştı. Galatasaray formasıyla ilk hat-trickini 17 Nisan 2021'de Gürsel Aksel Stadı'nda Göztepe'ye karşı yapan Kerem Aktürkoğlu, aynı statta İzlanda karşısında da 3 gol attı. Önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Kerem, "Çok güzel bir atmosfer vardı. Taraftarımız harikaydı. Güzel bir galibiyet armağan etmek istiyorduk, istediğimiz gibi oldu. Bana nasip oldu hat-trick yapmak. Bu stadyumda ikinci hat-trick. Benim için anlamlı bir stadyum. İnşallah devamı gelir." dedi.

'Ülkemi, sevenlerimi gururlandırmaya devam edeceğim'

Haberin Devamı

Yükselen form grafiğini sürdürmek için elinden geleni yapacağını vurgulayan milli oyuncu, "Baskı her zaman var. Bundan sonra daha da olacak. Beklenti yüksek olunca baskı da oluyor. Ben alıştım artık. Bu seviyede oynayınca üst seviye performans sergilemek zorundasın. Biraz altını sergileyince eleştiriliyorsun. Bunu da yaşayanlardan biriyim ama mecbursun iyi performans sergilemeye. İnşallah böyle devam eder. Tabii ki her zaman böyle devam etmeyecek. Arada düşüşler olacak ama ben çalışmaya, ülkemi, sevenlerimi gururlandırmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ