Fenerbahçe'de yönetimden taraftara özür: Takıma destek! 'Bir maç için gelmedi'

Fenerbahçe’de yönetim, Kadıköy’de harika bir atmosfer yaratan taraftarlarından derbi mağlubiyeti sonrası özür diledi. Sarı-Lacivertliler’de başkan Ali Koç ile kurmayları, Mourinho ve oyunculara sahip çıkarak, “Hepimiz gerekli dersleri çıkaracağız. Sizlere olan inancımız tam” mesajını gönderdi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de yönetimden taraftara özür: Takıma destek! 'Bir maç için gelmedi'

Süper Lig’de uzun süredir yaşadığı şampiyonluk hasretine artık bu sezon Jose Mourinho önderliğinde son vermek isteyen Fenerbahçe, sahasındaki Galatasaray karşılaşmasında aldığı 3-1’lik yenilgiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Haberin Devamı

Karşılaşma sonrasında özellikle sosyal medyada hem Mourinho tercihleri hem de futbolcuların birçoğunun performansı eleştiri konusu oldu. Sarı-Lacivertli yönetim, tribünleri dolduran ve Kadıköy’de her anlamda müthiş bir atmosfer yaratan taraftarlardan özür dilerken, takıma sahip çıktı. Başkan Ali Koç ve kurmaylarının, 90 dakika sonrasında soluğu soyunma odasında aldıkları öğrenildi.

Fenerbahçede yönetimden taraftara özür: Takıma destek Bir maç için gelmedi

‘Bir maç için gelmedi’

Burada geçen konuşmada yöneticilerin, “Sezon başındaki bir mağlubiyet sonrası karamsarlık havasına girmeye gerek yok. Biz Fenerbahçe’yiz, güçlü bir camiayız. Kadromuzdan da hocamızdan da çok memnunuz. Hepsine güvenimiz tam. Geriye değil, sadece ileriye bakıyoruz. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarmalıyız. Yanlışlarımızı düzeltmemiz gerekiyor. Hocamız Mourinho, buraya bir maç için gelmedi. Sezon sonunda gülen tarafın biz olacağına inanıyoruz” dedikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray’a ilk golünü atan ancak mağlubiyeti önleyemeyen kaptan Dzeko ve arkadaşları, karşılaşma sonunda büyük bir üzüntü yaşadılar.

Fenerbahçede yönetimden taraftara özür: Takıma destek Bir maç için gelmedi

Amrabat’ın yeri garanti

Kanarya’daki ilk karşılaşmasına Kasımpaşa karşısında çıkan ve Galatasaray derbisinde ikinci yarıda İsmail Yüksek’in yerine oyuna dahil olan Sofyan Amrabat için Jose Mourinho, övgü dolu sözler sarf etmişti. Mourihho’nun, Faslı orta sahayı yeni jokeri olarak belirlemesi ve Union Saint-Gilloise karşılaşmasında ilk kez 11’de şans vereceği bildirildi.

Fenerbahçede yönetimden taraftara özür: Takıma destek Bir maç için gelmedi

Oosterwolde ne yapsın

Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a transferi sonrasında daha çok sol bekte tercih edilen ve derbide de bu bölgede sahne alan Jayden Oosterwolde’nin performansı, Galatasaray karşısında yenilgiyi önleyemedi. Bir de gol fırsatından yararlanamayan ancak savunmada Barış Alper’e adım attırmayan Hollandalı oyuncu, girdiği 8 ikili mücadelenin 7’sini kazandı.

YORUM YAZ