Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Gaziantep - Trabzonspor: Maç Sonucu 2 (1.94 yerine 1.97)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Gaziantep - Trabzonspor karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, Trabzonspor’un galip geleceğini düşünüyor.   

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Gaziantep FK kadrosuna yaptığı takviyelerin karşılığını henüz alabilmiş değil. Galatasaray maçını değerlendirme dışında bıraksak bile, Sivasspor karşısında da kırılgandılar. Trabzonspor da bekleneni vermekten uzak. Visca’ın yokluğu hücum aksiyonlarını etkileyecektir. Savic’in yeri bir şekilde doldurulur. Burada Trabzonspor’un ismine ve orana göre hareket etme mantığıyla, Trabzonspor galibiyeti riskine girilebilir. 

Göztepe - Kayserispor: Karşılıklı Gol Var (1.54 yerine 1.57)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Göztepe - Kayserispor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, iki takımın da karşılıklı skor üretebileceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Ligin yeni ekibi Göztepe namağlup. 4 maçta 6 puanları var. İç sahada geçen sezondan beri Stoilov bir hava yarattı. Kayserispor karşısında İzmir ekibi bir adım önde görmekle birlikte taraf bahsine girmeyeceğim. Çünkü Kayserispor'un da iyileşen bir oyunu var. Eyüp maçında geri döndüler, Trabzonspor karşısında 10 kişi kalana çok iyiydiler. Karşılıklı goller izleyebileceğimizi düşünüyorum.

Atalanta - Como 1907: Maç Sonucu 1 (1.31 yerine 1.33)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Atalanta - Como 1907 karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Yıllar geçiyor Atalanta’nın keyif veren futbolu değişmiyor. Geçen hafta Fiorentina’yı yendiler, hafta işi de Arsenal’i ellerinden kaçırdılar. Retegui ile o maçta bir penaltıdan yararlanamadılar. Como, geçen hafta ilk galibiyetine çok yaklaşmıştı. 2-0 öne geçtiler ama son bölümde rakiplerine yakalandılar ve sahadan 3 yerine 1 puanla ayrıldılar. Bu maçta Atalanta’nın zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ