Fenerbahçe'de Mourinho'dan büyük değişim! Avrupa Ligi'ne farklı kadro

Avrupa Ligi’nde Perşembe günü Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak Sarı-Lacivertliler’de kadroda büyük değişim olacak. Kanarya’da fazla şans bulamayan birçok ismin 11’de olması bekleniyor. Detaylara göz atalım...

Fenerbahçe'de Mourinho'dan büyük değişim! Avrupa Ligi'ne farklı kadro

Derbi mağlubiyeti sonrası Fenerbahçe, bu hafta içerisinde Avrupa Ligi macerasına start verecek. Lig aşamasındaki yeni formattaki ilk sınavına Kadıköy’de çıkacak.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler’in rakibi, Belçika’dan Union Saint-Gilloise olacak. Teknik direktör Jose Mourinho’nun, 26 Eylül Perşembe günkü mücadelede Galatasaray maçındaki ilk 11’e göre rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor.

Bu hamleler hep olacak

Kasımpaşa deplasmanı sonrası Aslan’a karşı Becao’nun yerine Djiku, En-Nesyri’nin yerine de Dzeko’yu oynatan Mourinho, bu kez fazla forma şansı veremediği isimleri de oynatacak. Perşembe günkü mücadelede uzun süredir yedekte bekleyen başta kaleci İrfan Can Eğribayat olmak üzere Mert Hakan Yandaş, Cengiz Ünder, Cenk Tosun ve yeni transferlerden Kostic’in de forma şansları iyice arttı. Portekizli hocanın yoğun maç temposunda buna benzer hamleleri yapacağı bildirildi. 

YORUM YAZ