Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçına İsmail Yüksek damgası! Mourinho'dan özel kutlama....

Fenerbahçe'nin milli yıldızlarından İsmail Yüksek, Çaykur Rizespor karşılaşmasında sergilediği performansla maça damga vuran isimlerin başında geldi. Milli yıldızı, maç sonrası Jose Mourinho da özel olarak kutladı.

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçına İsmail Yüksek damgası! Mourinho'dan özel kutlama....

Fenerbahçe'nin 5-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçında Fred, 3 golüyle yıldızlaştı. Ancak başarılı oyuncunun orta sahadaki partneri İsmail Yüksek de bu karşılaşmaya damga vuran isimlerdendi.

Haberin Devamı

Milli futbolcu, çarpıcı istatistiklere imza attı. İsmail, 69 pas denemesinin 53’ünde isabet sağladı. 25 yaşındaki futbolcu ayrıca 10 ikili mücadelenin 8’ini kazandı, 1 şut pası verdi, 6 top kaptı, 3 atak uzaklaştırdı ve 2 pas arası yaptı. 90 dakika sahada kalan başarılı futbolcu ayrıca 84 kezle Fenerbahçe’de topla en çok buluşan isim oldu.

MOURINHO'DAN ÖZEL TEBRİK

Fenerbahçe'de sergilediği başarılı performanslarla dikkat çeken İsmail Yüksek, teknik direktörü Jose Mourinho'nun da takdirini kazanmış durumda. İsmail Yüksek’in, Mourinho’nun Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası özel olarak kutladığı oyuncular arasında yer aldığı öğrenildi.

Fenerbahçede Çaykur Rizespor maçına İsmail Yüksek damgası Mourinhodan özel kutlama....

YORUM YAZ