Süper Lig'de bombalar art arda patlıyor! İşte transfer döneminin son gününde atılan imzalar...

Türkiye'de transfer dönemi bu gece yarısı saat 00.00'da kapanıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve tüm Süper Lig kulüpleri, eksik bölgelere son takviyeleri yapmak için saatlerle yarışıyor. Galatasaray, AS Roma'nın yıldızı Nicola Zalewski'den bir umutla haber beklerken Fenerbahçe'de ise Cristian Medina gelişmesi yaşanabilir. Sadio Mane'nin peşinde olan Kara Kartal da son ana kadar şansını zorlayacak. Trabzonspor ise Gift Orban için saldırıyor. İşte Süper Lig'de transfer döneminin son gününde atılan imzalar...

Süper Lig'de bombalar art arda patlıyor! İşte transfer döneminin son gününde atılan imzalar...
Ayberk Karapo | Manisa FK -> Çaykur Rizespor

"Ayberk Karapo, Çaykur Rizespor’umuzda

Çaykur Rizespor’umuz, Manisa FK’dan Ümit Milli Ayberk Karapo’yu kadrosuna kattı.Manisa FK ile yapılan anlaşmanın ardından 20 yaşındaki genç savunmacı, satın alma opsiyonu ile 1 yıllık kiralık anlaşma imzaladı.

Yeni transferimiz Ayberk’e “Hoş geldin” diyor, başarılar diliyoruz."

Rachid Ghezzal | Beşiktaş -> Çaykur Rizespor

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'tan ayrılan Rachid Ghezzal'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Rachid Ghezzal Çaykur Rizespor’umuzda Çaykur Rizespor’umuz, Rachid Ghezzal’ı 1+1 yıllığına kadrosuna kattı. Yeni transferimiz Ghezzal’a “Hoş geldin” diyor, başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Halil Dervişoğlu | Galatasaray -> Gaziantep FK (Kiralık)

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, transferin kapanmasına kısa süre kala hücum bölgesine önemli bir takviye yaptı. Gaziantep ekibi, Galatasaray'dan 24 yaşındaki forvet oyuncusu Halil Dervişoğlu'nu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Transferle ilgili Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, milli forvet Halil Dervişoğlu transferi konusunda Galatasaray ve oyuncunun kendisi ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Halil Dervişoğlu’na kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı
Blaz Kramer | Legia Varşova -> Konyaspor

Konyaspor, forvet oyuncusu Blaz Kramer ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Konyaspor'dan yapılan açıklama şöyle;

Stadyumumuzda yer alan Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza töreninde, Futbol Şube Sorumlularımızdan Yusuf Küçükbakırcı hazır bulundu.

Sampion Celje ekibinde profesyonel olan Slovenyalı futbolcu, Wolfsburg, NK Aluminij, FC Zürich ve son olarak Legia Varşova takımlarında forma giydi.

Blazer, takımımızda 99 numaralı formayı terletecek.

İmza töreninden sonra konuşan Blaz Kramer, "Şunu net olarak ifade edebilirim, Konyaspor'a gelmeyi çok istedim. Daha önce olmadı fakat bugün Konyaspor futbolcusuyum. Konyaspor'un mükemmel bir kulüp olduğunu biliyorum. Bu sezon Varşova takımında iyi başladığımı söyleyebilirim. Gollerime yeni takımımda devam etmek istiyorum. Takım arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. Tutkulu bir taraftarımız var. Onları sevindirmemiz gerekiyor." dedi.

Futbol Şube Sorumlularımızdan Yusuf Küçükbakırcı ise, "Transfer döneminin artık son saatlerindeyiz. Başkanımız Ömer Korkmaz ve futbol şube olarak, güçlü bir takım kurmak için çalıştık. Bugün attığımız imza ile transfer sezonunu kapattık. Blaz Kramer'e hoş geldin diyoruz. Yaklaşık 2 ay önce nasip olmamıştı ama şimdi aramıza katıldı. Sağlık kontrolü sabah saatlerinde gerçekleşti. Oynamasına engel bir durum kesinlikle söz konusu değil. Varşova takımında bu sezon tüm kulvarlarda 5 gol 4 asist katkısı yaptı. Konyaspor'a gelmek için gerçekten çok caba harcadı. İnşallah takımımıza güç katacaktır." diye konuştu.

Ali Turap Bülbül | Galatasaray -> Ümraniyespor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor, Galatasaray'ın genç sağ beki Ali Turap Bülbül'ü kiralık olarak kadrosuna kattı. Transfer Galatasaray tarafından açıklandı.

Galatasaray'ın açıklaması şöyle;

Profesyonel futbolcumuz Ali Turap Bülbül’ün 2024-2025 sezonu için geçici transferi konusunda Ümraniyespor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

 

Vaclav Jurecka | Slavia Prag > Çaykur Rizespor

Trendyol Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Slavia Prag’dan Vaclav Jurecka’yı kadrosuna kattı. Slavia Prag ile yapılan anlaşmanın ardından Çekyalı forvet, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor’umuz, Slavia Prag’dan Vaclav Jurecka’yı kadrosuna kattı. Slavia Prag ile yapılan anlaşmanın ardından Çekyalı forvet, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Kan tetkiklerinin yapılmasının ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayenesi yapılan Jurecka'nın sağlık taraması, akciğer ve efor testi ile tamamlandı. Jurecka, ardından 2+1 yıllık anlaşmayı imzaladı. Yeni transferimiz Jurecka’ya 'Hoş geldin' diyor, başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

 

Haberin Devamı
Transfer penceresi kapanıyor

Türkiye'de yaz transfer dönemi bu gece saat 00.00'da sona eriyor. Dört büyükler başta olmak üzere tüm kulüpler, bugün son takviyeler için saniyelerle yarışacak. İşte Trendyol Süper Lig'de transfer penceresinin son gününde atılan imzalar...

YORUM YAZ