SON DAKİKA: Fenerbahçe'de yeni transfer geldiği gibi gitti! Ayrılık resmen açıklandı

Fenerbahçe Beko, yeni transferlerinden Luka Samanic ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Beko, takıma bu sezon katılan yeni oyuncusu Luka Samanic ile karşılıklı anlaşılarak yollarını ayırdı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Luka Samanic'in durumuna ilişkin bir bilgilendirme paylaşmıştı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: 

Oyuncumuz Luka Samanic, kişisel nedenlerden ötürü kulübümüzden izin alarak 6 Eylül Cuma günü ülkesine gitmiştir. Süreç şube yetkililerimizce yakından takip edilmekte olup, oyuncumuzun durumuna ilişkin gerekli bilgilendirme ilerleyen günlerde yapılacaktır.

Yolların ayrıldığı açıklandı: 

Luka Samanic’in durumu hakkında bilgilendirme Kişisel nedenlerden dolayı bir süredir ülkesinde bulunan oyuncumuz Luka Samanic ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır.

SON DAKİKA: Fenerbahçede yeni transfer geldiği gibi gitti Ayrılık resmen açıklandı

Sporcunun ilgili sürecinin takibi şube yetkililerimizce devam edecek ve oyuncunun hakları 2024/2025 sezonu boyunca kulübümüzde saklı kalacaktır. Luka Samanic’e takımımıza kısa süre içerisinde yapmış olduğu katkılar için teşekkür ediyoruz.

Fenerbahçe Beko, son olarak NBA'de Utah Jazz forması giyen Luka Samanic'i 5 Ağustos'ta kadrosuna kattığını duyurmuştu. Sarı-Lacivertliler ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Hırvat oyuncu, takımının sezon öncesi çalışmalarına da katılmış ve Pınar Karşıyaka ile oynanan ilk hazırlık maçında 12 sayılık skor katkısıyla öne çıkmıştı.

YORUM YAZ