Carlo Ancelotti'den Arda Güler'in hayallerini yıkan açıklama: İlk 11 oyuncusu olarak görmüyorum

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid'de Teknik Direktör Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

LaLiga'nın 5. haftasında Real Madrid, Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesi eflatun-beyazlıların teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler hakkında açıklama yaptı.

Haberin Devamı

REAL MADRİD KARNESİ

19 yaşındaki genç futbolcu, Real Madrid'de çıktığı 16 resmi maçta 6 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Carlo Ancelottiden Arda Gülerin hayallerini yıkan açıklama: İlk 11 oyuncusu olarak görmüyorum

'ÖN LİBERODA OYNAYAMAZ'

Milli arada iyi bir performans sergileyen genç futbolcusuna ilişkin soruları yanıtlayan İtalyan çalıştırıcı "Arda çift ön liberoda oynayamaz ama onların önündeki orta sahada oynayabilecek kaliteye ve özelliklere sahip. Ön libero olarak savunma yapabilecek özelliklere sahip değil" dedi.

19 yaşındaki oyuncudan beklentilerini sıralayan Ancelotti "Arda Güler'den savunma ve hücum yapmasını bekliyorum. O kadar karmaşık değil. İyi pozisyon alması gerekiyor. Çizgilerin arasına girmeli, top almalı, asist yapmalı. Savunmada içeriye kapanması gerekiyor. 4-3-3'te içeride oynayan oyuncunun işi bir kanat oyuncusundan çok daha yoğun" diye konuştu.

Haberin Devamı

'11 OYUNCU OLARAK GÖRMÜYORUM'

Bu sezon LaLiga'da şu ana kadar üç maçta forma şansı bulan futbolcusunun performansından memnun olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam şöyle devam etti: "Arda iyi iş çıkardı. Daha da önemli olacak, daha çok öne çıkacak. Valladolid karşısında ilk 11'deydi. Onu tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Aslında bu kadroda tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu hiç görmüyorum."

Carlo Ancelottiden Arda Gülerin hayallerini yıkan açıklama: İlk 11 oyuncusu olarak görmüyorum

 

 

YORUM YAZ