Lyon - Beşiktaş maçı canlı izle - TRT Spor Canlı Yayın İzle | Lyon BJK UEFA Avrupa Ligi Maçı Tabii İzleme Linki

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında Lyon mücadele ediyor. Mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'TRT Spor canlı izle, TRT Spor şifresiz' araması yapıyor. Lyon Beşiktaş (Lyon BJK şifresiz canlı izle) maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Lyon - Beşiktaş maçı canlı izle - TRT Spor Canlı Yayın İzle | Lyon BJK UEFA Avrupa Ligi Maçı Tabii İzleme Linki

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Lyon'a konuk oluyor. Avrupa Ligi'ne istediği başlangıcı yapamayan ve Ajax ile Frankfurt'a kaybeden Kara Kartal, Fransa'da kazanıp çıkışa geçmeyi amaçlıyor. Beşiktaş'ta tedavileri devam eden Gabriel Paulista ile Milot Rashica Lyon karşısında yok. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, İskoçya Ligi takımlarından Glasgow Rangers'ı çalıştırdığı dönemde 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında Lyon ile mücadele etmişti. van Bronckhorst'un takımı, Fransa'da oynanan karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Kara Kartal, UEFA Avrupa Ligi'nin ön elemeler sonrası aşamalarında çıktığı son 8 maçta tek galibiyet aldı. 2019-2020 sezonunda K Grubu'nda sırasıyla konuk olduğu Slovan Bratislava'ya 4-2, Braga'ya 3-1, Wolves'e de 4-0 kaybetti. Beşiktaş, evinde ise Wolves'e 1-0, Braga'ya 2-1 mağlup olurken, tek galibiyetini 2-1'lik skorla Bratislava'ya karşı elde etti. Beşiktaş, bu sezon da Avrupa Ligi'nde yeni formatın ilk haftasında Hollanda'da Ajax'a 4-0, ikinci haftada evinde Frankfurt'a 3-1 yenildi.

Haberin Devamı

Lyon - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Groupama Stadı'nda oynanan Lyon - Beşiktaş maçı bu akşam saat 22.00'de başladı. Karşılaşmayı Alman hakem Harm Osmers yönetiyor. TRT Spor'dan şifresiz yayınlanan Lyon - Beşiktaş maçının canlı takibi haberimizde.

LYON - BEŞİKTAŞ CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

TRT Tabii Spor nasıl canlı izlenir? (ŞİFRESİZ) Tabii Spor ücretsiz donmadan HD canlı yayın linki

Tabii Spor izlemek için tabii premium üyesi olmalısınız. Tabii premium üyeleri Tabii Spor kanallarını canlı olarak izleyebilirler. Tabii Spor telefondan, tabletten ve bilgisayardan izlenebilmektedir. Ancak öncelikle Tabii resmi internet sitesi üzerinden üyelik oluşturmanız gereklidir. Aylık 99 TL'ye Tabii Spor'u istediniz zaman telefon, tablet ve bilgisayar üzerinden izleyebilirsiniz. Tabii Spor canlı yayınları www.tabii.com üzerinden izlenebilmektedir.

Haberin Devamı

TABİİ SPOR NEREDEN İZLENİR?

Tabii Spor, uydu üzerinden değil internet üzerinden canlı yayın vermektedir. Bu nedenle Tabii resmi internet sitesi üzerinden Tabii Spor'u canlı yayın ile izleyebilirsiniz.

TABİİ SPOR CANLI İZLE

Tabii Spor canlı izlemek için haberimizde yer alan Tabii Spor başlığı altındaki Tabii Spor canlı yayın linkine tıklayabilirsiniz.

TABİİ SPOR CANLI LİNK

Beşiktaş Avrupa Ligi fikstürü ve kalan maçları

1. Maç
26 Eylül Perşembe
22.00 Ajax 4-0 Beşiktaş

2. Maç
3 Ekim Perşembe
22.00 Beşiktaş 1-3 Frankfurt

3. Maç
24 Ekim Perşembe
22.00 Lyon – Beşiktaş

4. Maç
6 Kasım Perşembe
18.30 Beşiktaş – Malmö

5. Maç
28 Kasım Perşembe
20.45 Beşiktaş - M. Tel-Aviv

6. Maç
12 Aralık Perşembe
23.00 Bodø/Glimt – Beşiktaş

7. Maç
22 Ocak Çarşamba
18.30 Beşiktaş - Athletic Club

8. Maç
30 Ocak Perşembe
23.00 Twente – Beşiktaş

YORUM YAZ