Altay Bayındır, Fenerbahçe taraftarıyla buluştu! Maç öncesi tribünleri selamladı...

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta maçları kapsamında Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelen Manchester United'ın milli kalecisi Altay Bayındır, eski taraftarları ve takım arkadaşları ile bir araya gelirken mücadele öncesi tribünleri selamladı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, 3. hafta karşılaşmasında Manchester United'ı konuk ediyor. İngiliz devinin formasını giyen milli kaleci Altay Bayındır, bu karşılaşma için geldiği İstanbul'da eski taraftarlarıyla da buluştu.

Haberin Devamı

14 AY SONRA KADIKÖY'DE

Altay Bayındır, 13 Ağustos 2023'te Fenerbahçe forması altındaki son maçına iç sahada Gaziantep FK mücadelesiyle çıkmıştı. Milli kaleci, daha sonrasında ise 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester United'a transfer oldu. İngiliz devi, Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olurken Altay Bayındır da yaklaşık 14 ayı aşkın bir sürenin ardından Kadıköy'e döndü.

Altay Bayındır, Fenerbahçe taraftarıyla buluştu Maç öncesi tribünleri selamladı...

TRİBÜNLERİ SELAMLADI

Mücadele öncesi tek başına sahaya çıkan Altay Bayındır, tribünleri tek tek gezerek taraftarları selamladı. Milli kaleci, sahada kendisine koşan minik bir sevgi gösterisini de karşılıksız bırakmadı.

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARIYLA DA BİR ARAYA GELDİ

Isınma öncesi tek başına tribünleri gezerek selamlayan Altay Bayındır, ısınma sırasında da bu kez eski takım arkadaşlarıyla bir araya geldi. Altay Bayındır, Fenerbahçe'nin yedek kulübesine giderek eski takım arkadaşları ile selamlaştı.

Haberin Devamı

 

Altay Bayındır, Fenerbahçe taraftarıyla buluştu Maç öncesi tribünleri selamladı...

YORUM YAZ