Beşiktaş'ın Ciro Immobile transferinde geri sayım! Resmi olarak bitecek...

Kara Kartal, sezonun transfer bombasını patlatmak üzere.. Dünyaca ünlü forvet Ciro Immobile ile anlaşma sağlayan Beşiktaş, kulübü ile yapılacak son temasların ardından yıldız futbolcuyu İstanbul’a getirmeyi hedefliyor...

Yeni sezon için çalışmalarını son sürat devam ettiren Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

SEMİH KILIÇSOY’A YENİ TEKLİF

Beşiktaş’ın yıldızı Semih Kılıçsoy, Avrupa’nın radarında. Muhteşem bir performans sergileyen genç futbolcu için bu kez İngiltere Premier Lig’den talip çıktı. Fulham, Beşiktaş yetkilileri ile temasa geçti. Ada kulübü, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş’a 20 milyon Euro resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Beşiktaşın Ciro Immobile transferinde geri sayım Resmi olarak bitecek...

VİNCENT ABOUBAKAR’A 3 MİLYON EURO

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş’ta takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Vincent Aboubakar ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Siyah-Beyazlılar’da geleceği henüz netlik kazanmayan Vincent Aboubakar’a Suudi Arabistan’dan talip çıktığı kaydedildi. Suudi Arabistan’dan bir kulübün 3 milyon Euro civarında maaş teklifinde bulunduğu aktarıldı. Kamerunlu forvetin bu teklifi kabul etmediği belirtildi.

Haberin Devamı

IMMOBILE’DE GERİ SAYIM!

Beşiktaş, Lazio’nun 34 yaşındaki golcüsü Ciro Immobile’yle anlaşma sağlamıştı. İtalyan kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan başarılı oyuncunun menaceri aracılığıyla Lazio’dan bedelsiz ayrılık için söz alan Kara Kartal, Serie A temsilcisinin sözünü tutmasını bekliyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, İtalyan yıldızı bu hafta içerisinde İstanbul’a getirmeyi planlıyor. Yoğun bir görüşme trafiğinde bulunan Yücel, Rafa Silva’nın ardından bir diğer önemli yıldızı daha Kartal yapmayı amaçlıyor.

Beşiktaşın Ciro Immobile transferinde geri sayım Resmi olarak bitecek...

RESMİ OLARAK BİTECEK...

Başarılı futbolcuyla 2 yıllık ön anlaşma yapan Kara Kartal, deneyimli ismin alacaklarına karşılık Lazio’yla sözleşmesini feshetmesi sonrasında bu operasyonu tamamlamak istiyor. Lazio Yönetimi, bu transfer için bonservis talep etse de Immobile’nin girişimleri sonrasında bu transferin resmi olarak sonuçlanması bekleniyor.

YORUM YAZ