(ÖZET) Galatasaray - Parma maç sonucu: 0-2 | Avusturya kampına tatsız veda

Galatasaray, Süper Kupa mücadelesi öncesi son hazırlık maçında Parma'ya 2-0 mağlup oldu. D-Smart ekranlarından yayınlanan Parma mücadelesi ile birlikte Galatasaray, Avusturya kampını tamamladı.

MAÇ SONUCU: Galatasaray 0-2 Parma

Galatasaray, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Parma'ya 2-0 mağlup oldu.

Parma ikinci kez direğe takıldı

Parma'da sağ kanattan merkeze doğru topla giren Man'ın ceza sahası dışından sert şutu üst direkten döndü.

GOL | Galatasaray 0-2 Parma

Galatasaray'ın eksik yakalandığı pozisyonda savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Man, kaleci Muslera'dan sıyrılarak takımı adına farkı 2'ye çıkardı: 0-2.

Haberin Devamı
Girer girmez şansı yakaladı

Oyuna yeni dahil olan Barış Alper, Kerem Demirbay'ın sol kanattan ortasına kale alanı üzerinden kafa vuruşunu yaparken top üstten dışarı gitti.

Torreira ile tehlike

Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında topun üzerinden atlayan Torreira, sonrasında arkasındaki Kerem Aktürkoğlu'nun pasında sağ çaprazdan vuruşunu yapsa da Suzuki'yi geçemedi.

İkinci yarıya Icardi - Batshuayi ikilisi

İkinci yarı öncesinde Galatasaray'da Zaha'nın yerine Batshuayi oyuna dahil oldu. Sarı-Kırmızılılar, ikinci yarıya Icardi - Batshuayi forvet ikilisi ile başladı. 

Haberin Devamı
İLK YARI SONUCU: Galatasaray 0-1 Parma

Karşılaşmanın ilk yarısı, Parma'nın Galatasaray karşısındaki 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

GOL | Galatasaray 0-1 Parma

Parma'nın korner organizasyonu sonrası sağ kanattan yapılan ortaya arka direkteki Hernani'nin kafa vuruşu, Parma'yı öne geçirdi: 0-1.

Bir tehlike daha!

Sağ kanattan Ziyech'in ortasına Mertens'in kafa vuruşunda Suzuki, bir kez daha başarılı olarak gol izni vermedi.

Haberin Devamı
Galatasaray gole çok yaklaştı!

Ceza sahası içi sol kanatta Zaha'nın içeri çevirdiği topa kale alanı üzerinde Mertens'in boş pozisyonda yaptığı vuruş auta gitti.

Icardi'nin kafası kalecide kaldı

Galatasaray'ın sağ kanattan kullandığı kornerde Icardi'nin ön direkteki kafa vuruşunu kaleci Suzuki, iki hamlede kurtarmayı başardı.

Muslera'dan geçit yok

Parma'da Bonny'nin ceza sahası dışından kaleyi karşıdan gören pozisyonda yaptığı sert şutta Muslera, gole izin vermedi.

Haberin Devamı
Galatasaray'dan tehlike

Zaha'nın şık topuk pasına hareketlenen Berkan, kaleciyle karşı karşıya kalırken Parma'nın kalecisi Suzuki, çıkarak vuruş şansı vermedi ve sonrasında da hakem, Berkan'ın rakibine faul yaptığını belirledi.

Parma'dan hızlı başlangıç

Henüz ilk dakika içerisinde İtalyan ekibinin ön alan baskısıyla kazandığı top sonrası ceza sahası içi sağ çaprazdan Bonny'nin sert şutu direkten döndü. 

Maç başladı!

Galatasaray'ın Parma ile karşı karşıya geldiği hazırlık mücadelesinde ilk düdük geldi.

Haberin Devamı
Parma'nın 11'de açıklandı

Parma'nın Galatasaray karşısındaki ilk 11'i şu şekilde: Suzuki, Estevez, Bonny, Valeri, Delprato, Sohm, Partipilo, Coulibaly, Hernani, Mihaila, Circati.

Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu

Galatasaray'ın Parma karşısındaki ilk 11'i şu şekilde: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi.

Galatasaray-Parma maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Raiffeisen Arena'da oynanacak ve saat 21:15'te başlayacak Galatasaray-Parma hazırlık maçı D Smart ve D- Smart Go ekranlarından canlı yayınlanacak.

Elias Jelert süre alabilir

Batshuayi’nin ardından Galatasaray’ın renklerine kattığı ikinci isim olan Elias Jelert, Avusturya’da kampa katılırken, Okan Buruk’un şans vermesi durumunda Parma maçında ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giyebilir.

Mauro Icardi ilk 11'de

Lecce ile oynanan son hazırlık maçında oyuna ikinci yarıda dahil olan gol kralı Mauro Icardi’nin, Parma maçına ilk 11’de başlaması beklenirken, Milli oyuncular Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı ve Barış Alper Yılmaz’ın da bu maçta 2. yarıda süre alacağı tahmin ediliyor.

Galatasaray'dan maç günü paylaşımı
Galatasaray hazırlık maçlarının programı

11 Temmuz Perşembe günü LASK ile karşılaşacan ve kamptaki ilk maçını oynayan Galatasaray, ardından sırasıyla Fortuna Düsseldorf, Trencin ve Lecce ile karşılaştı. Cimbom, Parma maçı ile kampı noktalayacak.

Sonuçlar şu şekilde:

11 Temmuz Perşembe
Lask 3-2 Galatasaray (Raiffeisen Arena)

15 Temmuz Pazartesi
Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf (Raiffeisen Arena)

18 Temmuz Perşembe
Galatasaray 4-1 Trencin (Raiffeisen Arena)

24 Temmuz Çarşamba
Galatasaray 2-1 Lecce (Raiffeisen Arena)

27 Temmuz Cumartesi
Galatasaray - Parma (Raiffeisen Arena)

 

 

Wilfried Zaha sözünü tuttu

Galatasaray’da artık daha mutlu olduğunu ve bunu sahada da göstereceğini açıklayan Wilfried Zaha dediğini yaptı, eski günlerini aratmayan bir golle Lecce ağlarını havalandırdı. Fildişi Sahilli yıldız, bu sezon sol kanatta Buruk’un vazgeçilmez ismi olmaya hazırlanıyor.

Hakim Ziyech müthiş başladı

Lecce ile oynanan hazırlık maçında şık bir gole imza atan Hakim Ziyech, yeni sezon öncesi heyecan yaratmayı başardı. Hocası Okan Buruk, Faslı yıldız için, “Son maçta çok iyiydi. Ama bizi daha çok sevindiren, onun savunmaya da yardım edip sorumluluk almasıydı” yorumunu yaptı.

Raiffeisen Arena’da oynanacak

Galatasaray-Parma maçı Avusturya’nın Linz şehrinde bulunan Raiffeisen Arena’da oynanacak.

Süper Kupa öncesi son prova

Sezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, 5. ve son hazırlık karşılaşmasını oynayacak. Sarı-Kırmızılılar, İtalya Serie A takımlarından Parma ile karşı karşıya gelecek. Süper Kupa'da Beşiktaş'la karşılaşacağı maç öncesi en ciddi sınavını verecek olan Cimbom, zorlu karşılaşmayı kazanıp moral depolamayı hedefliyor.

YORUM YAZ