Rafa Silva şov! (ÖZET) Beşiktaş-Gençlerbirliği maç sonucu: 2-0

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, hazırlık maçında Kocaeli Stadı'nda karşılaştığı Gençlerbirliği'ni Rafa Silva'nın 37. ve 45+1. dakikalarda attığı gollerle 2-0 mağlup etti, 3 Ağustos'ta Süper Kupa'da oynayacağı Galatasaray maçı öncesi moral depoladı.

Rafa Silva şov! (ÖZET) Beşiktaş-Gençlerbirliği maç sonucu: 2-0
Süper Kupa'ya moralli çıkacaklar

Ümraniyespor beraberliğinin ardından Shakhtar'a 1-0 kaybeden Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, 5-1'lik Grazer galibiyetinin ardından Gençlerbirliği engelini de 2-0 aşarak 3 Ağustos'ta Süper Kupa'da oynayacağı Galatasaray maçı öncesi moral depoladı.

Sürprize izin yok!

Beşiktaş, hazırlık maçında karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Kara Kartal'a galibiyeti getiren goller 37. ve 45+1. dakikalarda Rafa Silva'dan geldi.

Erhan gole izin vermedi

Semih Kılıçsoy'un pasında topu kontrol eden Rafa Silva'nın sol çaprazdan attığı şutta kaleci Erhan gole izin vermedi.

Haberin Devamı
İlk yarıda 2 gol

Beşiktaş, ilk 45 dakikayı Rafa Silva'nın golleriyle 2-0 önde tamamladı.

Rafa Silva'dan duble!

Gedson'un ara pasında sol kanatta topu kontrol eden Masuaku'nun uzak direğe açtığı ortaya koşu yapan Rafa Silva, boş kaleye topu ağlara gönderdi, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

Asist Immobile, gol Rafa Silva!

Ciro Immobile'nin harika topuk pası sonrası kaleci Erhan'la karşı karşıya kalan Rafa Silva, yerden yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı
Paulista isabeti sağlayamadı

Semih Kılıçsoy, sol kanatta Fıratcan Üzüm'ün müdahalesi sonrası yerde kaldı ve Beşiktaş serbest vuruş kazandı. Masuaku'nun ortasına hareketlenen Gabriel Paulista'nın yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.

Maç başladı

İlk düdük çaldı. Kocaeli Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının canlı skor takibi haberimizde.

İlk 11'ler belli oldu

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih, Immobile

Gençlerbirliği: Erhan, Alperen, Sinan, Fıratcan, Yasin, Mikail, Ensar, Buğra, Amilton, Metehan, Yatabare

Haberin Devamı
Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (BJK maçı şifresiz kanalda mı?)

Bu akşam Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş-Gençlerbirliği hazırlık maçı saat 20:00'de başlayacak. Canlı skor takibi haberimizde olacak karşılaşma TV8,5 ve EXXEN'den yayınlanıyor.

Beşiktaş'ın rakibi Gençlerbirliği

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Avusturya kampını tamamlamasının ardından Bandırmaspor'la golsüz berabere kalan Kartal'da gözler Gençlerbirliği maçına çevrildi. Ümraniyespor, Shakhtar ve Grazer'le hazırlık maçı oynayan Beşiktaş, Gençlerbirliği maçını kazanarak Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşacağı maç öncesi moral depolamak istiyor.

Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı:

6 Temmuz Cumartesi:
Beşiktaş 0-0 Ümraniyespor (BJK Nevzat Demir Tesisleri)

13 Temmuz Cumartesi:
Beşiktaş-Dinamo Zagreb (Yoğun yağış nedeniyle iptal edildi)

17 Temmuz Çarşamba:
Beşiktaş 0-1 Shakhtar Donetsk (Sports Park Radomlje)

20 Temmuz Cumartesi:
Beşiktaş 5-1 Grazer AK (Wildon Stadı)

27 Temmuz Cumartesi:
Beşiktaş-Gençlerbirliği (Kocaeli Stadı)

30 Temmuz Salı:
Beşiktaş-Sakaryaspor (BJK Nevzat Demir Tesisleri)

 

Haberin Devamı
Beşiktaş'tan maç günü paylaşımı
Semih Kılıçsoy dikkat çekiyor

Kartal’ın genç oyuncularından Semih Kılıçsoy, sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekti. Kılıçsoy, takım arkadaşlarıyla birlikte yaptığı antrenmanlardan kareler paylaşarak, yeni sezona ne kadar hazır olduğunu gösterdi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, genç oyunculara verdiği önemle biliniyor. Van Bronckhorst, hazırlık kampında genç futbolculara sık sık şans vererek onların gelişimini yakından takip ediyor. Genç oyuncuların performansını değerlendiren Van Bronckhorst, yeni sezonda onlara daha fazla süre vermeyi planlıyor.

Beşiktaş'tan açıklama

Karşılaşma öncesi Beşiktaş Kulübü'nden Gençlerbirliği maçıyla ilgili açıklama yapıldı ve şu ifadeler kullanıldı:

Futbol Takımımız, yeni sezon hazırlıkları kapsamında saat 20.00’de Kocaeli Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile özel maçta karşılaşacak. Kuzey tribün kombinesini yenileyen taraftarlarımız, yarın 10.00-12.00 saatleri arasında Passo mobil uygulaması ve http://passo.com.tr web sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde Beşiktaş-Gençlerbirliği hazırlık maçı için bilet tanımlama işlemi yapabilirler. 10.00-12.00 saatleri arasında Passo mobil uygulaması ve http://passo.com.tr web sitesi üzerinden bilet satışı yapılamayacaktır.

Haberin Devamı
Son prova Sakaryaspor ile

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Siyah Beyazlılar, son hazırlık maçını ise İstanbul’da Sakaryaspor karşısında oynayacak. 3 Ağustos’ta oynanacak Süper Kupa maçına kadar hazır olmak isteyen Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri’nde Sakaryaspor’u 30 Temmuz Salı günü saat 18.00’da ağırlayacak.

YORUM YAZ