Marsilya'dan Fenerbahçe'ye transferde ters köşe! Şaşırtan teklifle ortalığı karıştırdı

Fransız ekibi Marsilya, Fenerbahçe'ye transferde ters köşe yaptı. Ligue 1 ekibi, şaşırtan bir transfer hamlesiyle yıldız futbolcu için devasa teklifini İngiliz ekibine iletti. Yıldız oyuncu için devreye giren Marsilya'nın bu hamlesi, Fenerbahçe'yi vazgeçirecek cinsten...

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği iddia edilen Mason Greenwood için Marsilya, astronomik bir teklifle Manchester United'ın kapısını çaldı. Fransız ekibi, İngiliz yıldızın transferi için gemileri yaktı.

Haberin Devamı

Manchester United, yıldız futbolcusu için 35 milyon Euro civarında bir teklif beklerken Marsilya'dan gelen devasa ücrete 'hayır' diyemedi. İki takım, bu transfer konusunda el sıkıştı.

Astronomik teklif

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Ligue 1 ekibi Marsilya, Mason Greenwood için Manchester United'a 31 milyon Euro'luk devasa teklifini iletti. Fransız ekibinin bu transfer hamlesi büyük bir şaşkınlık yaratırken Marsilya'nın hocası De Zerbi'nin bu transferde önemli rol oynadığının altı çiziliyor. 

Marsilyadan Fenerbahçeye transferde ters köşe Şaşırtan teklifle ortalığı karıştırdı

Haberde ayrıca, 31 milyon euro'luk bonservisin yanı sıra Manchester United'a oyuncunun bir sonraki satışından elde edilecek bonservis bedelinden %40 ila 50 arasında pay verileceği vurgulandı.

Marsilyadan Fenerbahçeye transferde ters köşe Şaşırtan teklifle ortalığı karıştırdı

Top Greenwood'da

Haberin Devamı

Bu transfere dair Mason Greenwood'a gözler çevirdi ve yıldız oyuncunun kararı bekleniyor.

F.BAHÇE'NİN ELİNDEN KAPMIŞTI!

De Zerbi'den övgü

Marsilya'nın yeni teknik direktörü Roberto De Zerbi, Mason Greenwood'un olası transferiyle ilgili şöyle konuştu: 

Mason Greenwood henüz imza atmadı. Söyleyecek fazla bir şey yok, dünya çapında önemli bir oyuncu.

YORUM YAZ