Beşiktaş'a doping şoku!

TFF, bugün bir ilki gerçekleştirerek Beşiktaşlı futbolcuları doping kontrolüne aldı.

Beşiktaş'a doping şoku!

Şampiyonluk yolunda son 2 haftaya giren Beşiktaş'ın, Osmanlıspor maçı hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği antrenmanda süpriz bir gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, bugün akşam saatlerinde Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek futbolcuları doping testinden geçireceklerini söyledi.


Mario Gomez'den ayrılık açıklaması


Yetkililer; Mario Gomez, Sosa, Beck, Atiba, İsmail ve Oğuzhan'dan doping örnekleri aldıktan sonra tesislerden ayrıldı. Siyah Beyalı futbolcular ve teknik heyet, daha önce eşine rastlanmayan bu uygulama karşısında şaşkına dönerken, sürpriz doping baskınlarının başka takımlara da yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

'Moralimizi bozamazlar pazar günü bu iş bitecek'

Federasyon yetkililerinin Nevzat Demir Tesisleri'ne yaptıkları baskın gibi ziyaretin ardından futbolcular ve teknik heyet büyük şok yaşadı.

İsminin verilmesini istemeyen bir futbolcu ​olayı anlamakta güçlük çektiklerini söyleyerek, "Şampiyonluğa 2 gün kala bu nasıl iştir anlamadık. Önceden belirlenmiş gibi tek tek gelip as oyuncularımızı seçip doping testine soktular. Mario Gomez, Atiba, Olcay, Oğuzhan'ın seçilmesi manidar. Çok şaşırdık ama moral bozmak yok. Ne olursa olsun biz pazar günü bu işi bitireceğiz. Taraftarımız merak etmesin... Vodafone Arena'da taraftarımızın önünde şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

Saycan Sayım ​/ Gökmen Özcan​

Haberin Devamı
YORUM YAZ