Beşiktaş'ta sistem değişiyor! Van Bronckhorst'tan özel talep...

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, sistemde bir değişikliğe gitmeye hazırlanırken yardımcılarından da özel bir çalışma istedi. Hollandalı hoca, oyuncuların etkilendiğini düşündüğü duruma ilişkin bir rapor talebinde bulundu.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, zirve yarışında hata yapmak istemiyor. Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, takımın gelişimini olumlu anlamda sürdürmek adına yeni formüller üzerinde çalışıyor.

Haberin Devamı

ZORLU FİKSTÜRDE 5 MAÇ

Siyah-Beyazlılar, Eyüpspor mücadelesiyle birlikte 15 günde 5 maça çıkacak. Kara Kartal, yarın İstanbul ekibi ile kozlarını paylaşacak. Beşiktaş, 26 Eylül Perşembe günü ise Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Ajax’a konuk olacak. Beşiktaş bu zorlu maçın ardından ise 30 Eylül Pazartesi günü Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kara Kartal, Kayseri dönüşünde ise Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçında Eintracht Frankfurt’u Dolmabahçe’de ağırlayacak. Beşiktaş 3 gün sonra ise 6 Eylül’de Gaziantep FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Beşiktaşta sistem değişiyor Van Bronckhorsttan özel talep...

SİSTEM DEĞİŞİYOR

Sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, ilk hafta mücadelesinde Samsunspor’u 2-0, akabinde Antalyaspor’u 4-2 devirmeyi başarmıştı. Sonrasında Sivasspor engelini de 2-0 aşan Kara Kartal, son olarak Trabzonspor ile deplasmanda berabere kalmaktan kurtulamadı. Bu süreçte kalesinde 3 gol gören Beşiktaş, rakip fileleri ise 9 kez havalandırma başarısı gösterdi. Ancak teknik ekip, daha skorer bir takım ortaya çıkarabilmek; Galatasaray ve Fenerbahçe’yi yakalayabilmek adına sistemi değiştirmeye hazırlanıyor. Bu anlamda ilk radikal değişikliklerden bir tanesi de yarın oynanacak Eyüpspor maçında yapılabilir. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, çift forvetli sistemi denedi. Ciro Immobile’nin yanında ise Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu ikilisinden biri şans bulacak. Ayrıca özellikle iç saha maçlarında yoğun bir baskı kurmayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, baskılı bir başlangıca imza atmak istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sistem değişiyor Van Bronckhorsttan özel talep...

HÜCUMDA KALABALIK OLACAKLAR

Teknik ekip, her iki bek oyuncusunun da sık sık ileri gelerek, hücuma destek olmasını istedi. Böylece çift forvetli sisteme dönülmesiyle birlikte kenar ortalarının yanı sıra üçüncü bölgede daha kalabalık olunacak ve daha skorer bir takım olunması yönünde çalışmalar gerçekleştirilecek.

Beşiktaşta sistem değişiyor Van Bronckhorsttan özel talep...

HOCADAN ÖZEL TALEP!

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, özel bir talepte bulundu. Trabzonspor maçının ardından, “Rakibimiz on kişi kalmasına rağmen, taraftar bu boşluğu doldurdu” şeklinde açıklama yapan Hollandalı, kendisini ve maçın gidişatını etkileyen tribünler hakkında maç öncesi hiç bilgilendirme yapılmadığı için yeni talepte bulundu. Geride kalan deplasman maçları öncesinde rakip takımın tribün ve taraftar etkisi konusunda ayrıntılı bilgi almak isteyen deneyimli hoca, bu konu için yardımcısı Serdar Topraktepe’den özel rapor isteyecek.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sistem değişiyor Van Bronckhorsttan özel talep...

ETKİLENEN OYUNCULAR VAR

Böylece sadece saha içindeki sisteme dayalı futbol değil, tribünlerin de maça olabilecek olumlu olumsuz etkisi masaya yatırılacak. Deneyimli teknik adam, özellikle kanatlarda görev yapan oyuncular ile kalecilerin bu tür ortamlardan çok etkilendiğini gerekçe gösterdi. Bu doğrultuda Hollandalı ile Topraktepe, bu konuda özel bir çalışma yapacak.

 

Beşiktaşta sistem değişiyor Van Bronckhorsttan özel talep...

YORUM YAZ