Galatasaray'da Okan Buruk'tan oyuncularına uyarı! Kadroyu belirledi...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımını bu kez mental açıdan Fenerbahçe derbisine kusursuz şekilde hazırlamaya çalışıyor. Buruk, oyuncularına uyarılarda bulunurken kadrosunu da netleştirdi.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan oyuncularına uyarı! Kadroyu belirledi...

Galatasaray, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını tamamladı. Sarı-Kırmızılılar'da artık gözler tamamen Kadıköy'deki derbiye çevrilmiş durumda.

Haberin Devamı

SON 7 SEZONDA TEK YENİLGİ

Özellikle Ali Koç göreve geldikten sonra Fenerbahçe’ye karşı Kadıköy’de ciddi bir üstünlük kuran Galatasaray, ezeli rakibine karşı deplasmanda son 7 sezonda sadece 1 kez mağlup oldu. Cim Bom bu 7 maçtan 3 galibiyet, 3 de beraberlik çıkarmayı başardı.

Galatasarayda Okan Buruktan oyuncularına uyarı Kadroyu belirledi...

Adnan Polat'tan derbi açıklaması! Okan Buruk sözleri...

BİR İLKİ YAŞAYACAKLAR

Galatasaray’da geniş kadroda yer alan Günay Güvenç, Metehan Baltacı, Efe Akman, Eyüp Aydın, Yusuf Demir ve yeni transferlerden Gabriel Sara, Elias Jelert, Roland Sallai, Ismail Jakobs, Michy Batshuayi ile Victor Osimhen, teknik direktör Okan Buruk’un görev vermesi halinde Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez Fenerbahçe’ye rakip olacak.

Galatasarayda Okan Buruktan oyuncularına uyarı Kadroyu belirledi...

PSİKOLOJİK SAVAŞ!

Galatasaray’da Fenerbahçe derbisi öncesi taktik planlar kadar psikolojik motivasyona da büyük önem veriliyor. Teknik direktör Okan Buruk, özellikle kendi sahalarında kaybettikleri son Fenerbahçe maçında yaşananların tekrarlanmaması adına öğrencilerine uyarı üzerine uyarıda bulunuyor. Mental açıdan sahada çok güçlü olmaları gerektiğini hatırlatan Buruk, takımından saha içinde yaşanması muhtemel bir provokasyona karşı dikkatli olmalarını isterken, “Ne olursa olsun bu maçı 11 kişi tamamlamak zorundayız. Ne rakiple ne tribünle ne de hakemle diyaloğa girmenizi istemiyorum. Tahriklere kapılmadan oynamak zorundayız” diye konuştu.

Haberin Devamı

KADROYU BOZMAYACAK

Fenerbahçe deplasmanında genel oyun tarzından taviz vermeyi de düşünmeyen Okan Buruk, son haftalarda kazanan kadroyu bozmayıp yine hücum ağırlıklı oyuncularla sahada olacak. İleri uçta Osimhen, arkasında da Barış, Mertens ve Yunus’a şans vermeye hazırlanan Buruk, merkezi ise Torreira - Sara ikilisine emanet edecek. Beklerde Kaan ile Jakobs, savunmanın göbeğinde Sanchez ve Abdülkerim, kalede de derbilerin en tecrübeli ismi Muslera’nın olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasarayda Okan Buruktan oyuncularına uyarı Kadroyu belirledi...

BATSHUAYI İKİNCİ YARIDA

Sezon başında Fenerbahçe’den transfer edilen ve kısa sürede Sarı- Kırmızılı takıma uyum sağlamayı başaran Batshuayi ise skorun gidişatına göre ikinci yarıda oyuna dahil olacak. Dev derbiyi dört gözle bekleyen Belçikalı santrfor, Kadıköy’de Fenerbahçe’ye gol atarak “Gerçek Galatasaraylı” olmayı hedefliyor. Berkan, Kerem Demirbay ve bir diğer yeni transfer Sallai de ikinci devrede Buruk’un joker olarak kullanacağı isimler olacak.

Haberin Devamı

 

Galatasarayda Okan Buruktan oyuncularına uyarı Kadroyu belirledi...

YORUM YAZ