Adnan Polat'tan derbi açıklaması! Okan Buruk sözleri...

Eski Galatasaray Kulübü yöneticisi ve iş insanı Adnan Sezgin'e Macar Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile 'Macar Liyakat Nişanı Şövalye Haçı' verildi. Törene katılan Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, yarın oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisiyle ilgili konuştu.

Yarın oynanacak olan derbi hakkında görüşlerini dile getiren Adnan Polat, "Galatasaray-Fenerbahçe derbileri futbolun ruhu, her türlü rengi katan bir mücadele. Deplasmanda oynamanın dezavantajı var ama biz Galatasaray'ız. Geçen sezonlarda oradaki maçlarda iyi sonuçlar aldık. Galatasaray'ın futbolu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Kadıköy'e galibiyet için gideceğiz. Ancak derbilerin neticesini tahmin etmek mümkün değil. İki takımın da kazanma şansı yüksek” sözlerine yer verdi.

Haberin Devamı

'OKAN İLE GURUR DUYUYORUM'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a güvendiğini dile getiren Adnan Polat, "Okan ile gurur duyuyorum. Galatasaray'da 16 yaşında altyapıdan A takıma geçti. Hep yıldız futbolcu olarak oynadı. Sonra İtalya'ya gitti. Orada da çok başarılı oldu. Teknik direktörlüğünde Akhisarspor ile Türkiye Kupası'nı aldı. Başakşehir'i Süper Lig şampiyonu yaptı. Galatasaray'da yeni kurulan takımı 2 sezon üstü üste şampiyon yaptı. Okan daha ne yapsın. Kendisiyle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ