Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (THY EuroLeague)

Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonu 3.haftasında temsilcilerimiz çift maç haftasında sahne alıyor. Fenerbahçe Beko bu akşam Kızılyıldız'ı konuk edecek. Son olarak Anadolu Efes'i mağlup eden sarı-lacivertliler bir galibiyet daha alıp sıralamada yukarılara tırmanmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Beko – Kızılyıldız basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte EuroLeague 3. Hafta Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçı canlı izle linki.

Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (THY EuroLeague)

Euroleague'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko bu akşam Kızılyıldız'ı ağırlayacak. EuroLeague ilk maçında Olympiakos'u 82-71 yenen sarı-lacivertliler, ikinci haftada ise deplasmanda Anadolu Efes'i 83-78'lik skorla geçti ve 2'de 2 yaptı. Sarı-lacivertlilerde hedef galibiyet hanesine bir maç daha yazdırıp, sıralamada yukarılara tırmanmak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko’da sakatlığı bulunan Scottie Wilbekin ve kas yaralanması tespit edilen Marko Guduric bu mücadelede forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak (THY EuroLeague)

FENERBAHÇE BEKO - KIZILYILDIZ MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız maçı bu akşam Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda saat 20.45’te başlayacak. Bu karşılaşma S Sport ve S Sport+'tan canlı ve şifreli olarak yayınlanacak.

EUROLEAGUE'DE PUAN DURUMU

1- Panathinaikos
2- AS Monaco
3- Fenerbahçe Beko
4- Kızılyıldız
5- FC Barcelona
6- Anadolu Efes
7- Maccabi Playtika Tel Aviv
8- Zalgiris Kaunas

 

YORUM YAZ