Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (THY EuroLeague)

Turkish Airlines EuroLeague'de çift maç haftasında Anadolu Efes, Maccabi Tel-Aviv deplasmanına çıkıyor. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da oynanacak maç öncesi lacivert-beyazlılarda maç öncesinde Justus Hollatz dışında eksik bulunmuyor. Peki Maccabi Tel Aviv - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, THY EuroLeague 3. Hafta Makk abi Tel-Aviv- Anadolu Efes maçı canlı izle linki…

Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (THY EuroLeague)

 

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin 3. hafta mücadelesinde İsrail ekibi Maccabi Playtika Tel Aviv ile Sırbistan'da karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi Juan Carlos Garcia, Milivoje Jovcic ve Maxime Boubert hakem üçlüsü yönetecek.

Haberin Devamı

1 GALİBİYET, 1 MAĞLUBİYET

Ligde 1 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan lacivert-beyazlılar, Avrupa’da oynadığı son karşılaşmada Fenerbahçe Beko’ya 83-78 mağlup olurken Maccabi Playtika Tel Aviv ise AS Monaco’ya deplasmanda 85-79 yenildi. 

Anadolu Efes bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile altıncı, Tel Aviv ise bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile yedinci sırada yer alırken, her iki takım da bu maçtan galibiyetle ayrılıp sıralamada yükselmenin peşinde.

Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak (THY EuroLeague)

MACCABİ TEL AVİV - ANADOLU EFES BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN?

Turkish Airlines Euroleague üçüncü hafta maçında bu akşam Anadolu Efes ve İsrail’in Maccabi Playtika Tel Aviv takımı Sırbistan'da karşı karşıya gelecek.

Aleksandar Nikolic Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma TSİ 21:05’te başlayacak ve S Sport 2 ve S Sport+ ekranlarından canlı ve şifreli olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

EUROLEAGUE'DE PUAN DURUMU

1- Panathinaikos
2- AS Monaco
3- Fenerbahçe Beko
4- Kızılyıldız
5- FC Barcelona
6- Anadolu Efes
7- Maccabi Playtika Tel Aviv
8- Zalgiris Kaunas

YORUM YAZ