Eski Fenerbahçeli Max Kruse olay itiraf 'Kampta kadınla basıldım'

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ve olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Alman futbolcu Max Kruse, yaklaşık 1,5 yıl önce profesyonel futbol kariyerini noktalamıştı. Sık sık fazla kilolarıyla gündeme gelen oyuncu bu kez açıklamalarıyla olay yarattı. İşte detaylar.

Eski Fenerbahçeli Max Kruse olay itiraf 'Kampta kadınla basıldım'

2019 yılında sarı-lacivertli takıma imza atan ancak pandemi döneminde alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini feshedip giden Max Kruse, kulübe dava açmış ve açtığı davayı kazanarak 6 milyon Euro tazminat kazanmıştı. Bir buçuk yıl önce futbolu bırakan Alman oyuncu, sık sık fazla kilolarıyla gündeme geliyordu. Bu kez ise açıklamalarıyla gündemde. 

Haberin Devamı

36 yaşındaki emekli forvet, Almanya'da yayınlanan 'Big Brother' programına konuk oldu. Program sırasında yaptığı itiraflar ise hem futbol dünyasında hem de izleyiciler arasında yankı uyandırdı.

Eski Fenerbahçeli Max Kruse olay itiraf Kampta kadınla basıldım

Eski futbolcu katıldığı programda, 2013 yılında Londra'da İngiltere'ye karşı oynanan bir dostluk maçı öncesinde yaşadığı bir olayı itiraf etti.

'BİR KADINLA KAMPTA BASILDIM'

Kruse, o dönemin Almanya Milli Takım teknik ekibinden Hansi Flick ve Oliver Bierhoff’un kendisini otel odasında bir kadınla yakaladığını şu sözlerle anlattı:

"Takım otelindeki bir poker oyunu sırasında biri bana odama bir kadın çağırmamı önerdi. Öneriyi kabul ettim. Odamda kadınla konuşmaya başladık ve beş dakika sonra kapı çalındı. Gelenler Hansi Flick, yardımcı antrenör ve takım koordinatörü Oliver Bierhoff'tu. Bana, 'Onu hemen gönder, bu konuyu sabah konuşacağız' dediler. Ertesi gün ise, 'Sahadaki performansından memnunuz ama böyle şeyler yapamazsın. Ya futboluna tamamen odaklanırsın ya da Dünya Kupası kadrosunda yer almazsın' uyarısını aldım."

Haberin Devamı

'BAŞKA FUTBOLCULAR DA GETİRİYOR'

Sezonun geri kalanını sorun çıkarmadan geçirdiğini ancak yine de 2014 Dünya Kupası kadrosunda kendisine yer bulamadığını söyleyen Kruse sözlerine şöyle devam etti:

"Dünya Kupası kadrosunun dışında kalmak beni derinden yaraladı. O takımla şampiyonluk yaşamak harika olurdu. O dönem otel odalarına eskort getiren başka futbolcular da vardı, ama belki onlar bu işi daha zekice halletmişlerdi."

Eski Fenerbahçeli Max Kruse olay itiraf Kampta kadınla basıldım

SAĞLIK SORUNUNU ANLATTI

10 yıldır hemoroid sorunu yaşadığını anlatan Kruse şu ifadeleri kullandı:

"10 yıldır hemoroid sorunu yaşıyorum. Ama hiç doktora gitmedim. Bu durumla başa çıkmak benim için gerçekten zor. Bir kadının jinekologda oturduğu koltuğa oturup birinin popomun içine bakmasını istemiyorum. Bu düşünceyle başa çıkmakta zorlanıyorum."

Arka arkaya tam üç paylaşım...

 

 

YORUM YAZ