CANLI | Galatasaray Antalyaspor maçı Canlı Anlatım - GS Antalya Maç Kadrosu, Skoru ve İstastikleri

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Namağlup liderlik koltuğunda oturan Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, deplasmanda kazanıp çıkışını sürdürmeye çalışıyor. 3 maçtır kazanamayan Alex'li Akdeniz ekibi ise kötü gidişata güçlü rakibi karşısında son vermenin peşinde... Müsabakanın canlı anlatımı ve detayları haberimizde...

Galatasaray Antalyaspor maçı Canlı Anlatım - GS Antalya Maç Kadrosu, Skoru ve İstastikleri

Antalyaspor-Galatasaray maçı öncesi son dakika gelişmeleri

KAFA VURUŞU AUTA GİTTİ

Antalyaspor'da Adolfo Gaich savunmanın arkasına sarktı. Adolfo Gaich'in kafa vuruşunda top az farkla auta gitti. Pozisyon tamamlandıktan sonra ofsayt bayrağı kalktı.

ICARDI BİR KEZ DAHA SAHNEDE

Galatasaray'da Mauro Icardi bir kez daha sahnede. Sol kanattan içeriye giren Yunus Akgün, ceza sahası içinde bulunan Icardi'ye pasını aktardı. Icardi, tek dokunuşla fileleri sarstı ve fark 2'ye çıktı.

TOP MUSLERA'DA KALDI

Antalyaspor'un atağında Erdal rakip ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, top kaleci Muslera'da kaldı.

Haberin Devamı
İKİNCİ YARI BAŞLADI

Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

İLK YARI SONA ERDİ

Müsabakanın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

TOP AZ FARKLA DIŞARDA

Antalyaspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Sol kanattan savunma arkasına sarkan Güray ortasını açtı, penaltı noktası yakınında bulunan Van de Streek'in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

Haberin Devamı
ICARDI PENNALTI BEKLEDİ

Galatasaray'da Mauro Icardi, ceza sahası içinde yer kaldı ve penaltı bekledi, hakem Ali Şansalan oyunu devam ettirdi.

BİR SARI KART DAHA

Galatasaray'da Torreira'nın ardından Berkan Kutlu sarı kart gören ikinci oyuncu oldu.

GALATASARAY İKİNCİ GOLE YAKLAŞTI

Ceza sahası içi sağ çaprazımda topla buluşan Sallai topu yerden sert bir şekilde soluna çevirdi, kale sahasında bulunan Yunus ve Icardi'nin dokunamadığı top auta çıktı.

Haberin Devamı
KENAN PİRİC'TEN KRİTİK KURTARIŞ

Galatasaray'da Sallai'nin çaprazdan şutunda top savunmadan sekti ve kaleye yöneldi. Kenan Piric topu son anda kornere çeldi.

JAKOBS SAKATLANDI

Galatasaray'da Ismail Jakobs sakatlık geçirdi ve kendi yere bıraktı. Yerine Berkan Kutlu oyuna dahil oldu.

TORREIRA SARI KART GÖRDÜ

Galatasaray'da Lucas Torreira, rakibine yaptığı müdahaleden dolayı sarı kart gördü.

Haberin Devamı
SON ANDA MUSLERA

Antalyaspor'da Güray Vural kullanılan köşe vuruşunda takım arkadaşından hemen pası aldı. Güray Vural'ın orta şut karışımı vuruşunda top kaleye yöneldi. Fernando Muslera topu son anda kornere çeldi.

GOL PERDESİNİ ICARDI AÇTI

Kullanılan kornerde topa iyi yükselen Mauro Icardi kafayı vurdu, meşin yuvarlak yakın köşeden ağlarla buluştu. Galatasaray, Antalyaspor karşısında 1-0 öne geçti.

TORREIRA KALEYİ DENEDİ

Galatasaray hücumunda Torreira ceza sahası içi sağ çaprazından gelişine sert vurdu, top Thalisson'a çarparak uzaklaştı.

Haberin Devamı
MAÇ BAŞLADI

Müsabakada ilk düdük geldi ve maç başladı.

OSIMHEN, ZIYECH, BARIŞ ALPER

Okan Buruk ayrıca, "Ziyech oynamaya aç. Uzun süredir oynamadı. Yavaş yavaş takıma sokmak istiyoruz. Osimhen için de aynı şey geçerli. Bir tam antrenman bizle yaptı. Maçın gidişatına ve dakikasına göre karar vereceğiz. Barış için de bu geçerli. Maç ne isteyecek, onu görmek gerek. Önde misin, berabere mi, geride misiniz, oradaki değerlendirmeler farklı oluyor. Hepsi hazır, oynamak istiyorlar. Takım olgusu, duygusu yüksek. Başlayacak, devam edecek oyuncular kazanmak için oynayacak. Önemli bir maç. Öndeyiz, lideriz, bu güveni sürdürmek gerekiyor. Bu maç da çok önemli." diye konuştu.

'İYİ DURUMDAYIZ'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçı öncesi açıklamalar yaptı.

Okan Buruk yaptığı açıklamada, "Kalan oyuncular için dinlenme ve yenilenme zamanı oldu. Çok fazla oyuncu da kalmadı. Sadece milli değil U19, U18, U17'ye de çok oyuncu gönderiyoruz. Kalanlarla çalıştık. Gün gün diğer oyuncular katıldı. En uzakta olan Davinson da son antrenmana çıktı. O da başlayacak. Sakatlıkları olan Osimhen, Ziyech bu süre içerisinde hazırlandık. Barış sakatlanmıştı, dün son antrenmana çıktı ve bugün kadroda. Kerem Demirbay'ın hastalığı var, getirmedik. Zor olan kararlardan biri olarak Jelert ve Yusuf Demir'i dışarıda bıraktık, kural gereği. Bu bizi zorluyor, zor bir karar. Bu oyuncular değişecek, bazen doğaçlama oluyor ama bazen seçiyorsunuz. Mental olarak iyi durumdayız. Oyuncularımızın milli takımdan dönüşlerinden olumlu yanıtlar aldık. Futbol oynamaya açız. Taraftarlarımız bizi izlemek istiyor. İyi bir mevsim. Zemin kötü. Oyun içinde top gider ama bir görmek lazım. Karşımızdaki takım oynayan bir takım. Kazanmaya yakın olup kaybettikleri maçlar oldu ama kaliteleri var. Ciddiyetimizi birinci dakikadan itibaren sahaya sürmemiz gerekiyor." dedi.

Antalyaspor - Galatasaray maçının 11'leri belli oldu

Antalyaspor: Piric, Mert, Veysel, Thailsson, Güray, Erdal Rakip, Petrusenko, Townsend, Larsson, Van de Streek, Samudio.

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Mertens, Yunus, Icardi

Maçın VAR'ı belli oldu

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında bu akşam Antalyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmada TFF VAR merkezinde hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy görev yapacak.

Kaan Ayhan sınırda

Galatasaray'da Kaan Ayhan sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Süper Lig'de geride kalan bölümde 3 kez sarı kartla cezalandırılan Kaan, Antalyaspor maçında kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 10. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Akdeniz ekibinde 2 eksik var

Teknik direktör Alex de Souza yönetiminde sezonun ilk 8 haftasında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Akdeniz ekibi, 8 puanla 14. basamakta bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Bünyamin Balcı ve Emrecan Uzunhan maçta forma giyemeyecek.

Antalyaspor'un Okan Buruk kabusu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, teknik adamlık kariyerinde Antalyaspor ile yaptığı Süper Lig maçlarında yenilgi yüzü görmedi. Elazığspor, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir ve Galatasaray'ın başında Antalyaspor'a 12 kez rakip olan Buruk, 9 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı. Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'ın başında Antalyaspor ile yapılan 4 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Antalyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Corendon Airlines Park'ta oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Antalyaspor-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Ali Şansalan'ın yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Deplasman rekoru için sahada

Sarı-kırmızılı ekip, müsabakayı kazanması durumunda Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi olacak. Geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanan Galatasaray, bu sezon da dış sahadaki 3 müsabakayı kayıpsız geçti. Dış sahada 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan "Cimbom", Fenerbahçe'ye ait rekorun ortağı konumunda. Galatasaray, yarın Antalyaspor'u yenmesi halinde üst üste 13 dış saha maçından galibiyetle ayrılarak Süper Lig rekoruna imza atacak.

9 maçlık yenilmezlik serisi!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı. Ligde son yenilgisini geçen sezonun 37. haftasında sahasında Fenerbahçe karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sezonu deplasmandaki Konyaspor galibiyetiyle tamamladı. Bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, bu süreçte 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 8 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik alan sarı-kırmızılı takım, 22 puan topladı. Ligdeki 3 namağlup takımdan biri olan Galatasaray, en yakın takipçisi Samsunspor'un 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Antalya temsilcisi ise ikişer galibiyet ve beraberlik ile 4 yenilgi yaşadı. Kırmızı-beyazlı takım, topladığı 8 puanla haftaya 14. sırada girdi.

YORUM YAZ