Eyüpspor-Göztepe maçı (CANLI)

Süper Lig'in 9. haftasında Eyüpspor ile Göztepe, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda kozlarını paylaşıyorlar. 12'şer puanlı iki takım da galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Eyüpspor-Göztepe maçının canlı skor takibi ve detaylar haberimizde.

Eyüpspor-Göztepe maçı (CANLI)

Eyüpspor, Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe'yi konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta Konyaspor'a kaybeden Eflatun Sarılılar, kazanıp yeniden çıkışa geçmeyi amaçlıyor. Son 4 maçından 3 galibiyet çıkaran Sarı Kırmızılılar ise evine 3 puanla dönmekten başka bir şey düşünmüyor. Süper Lig'in ilk 8 haftasında üçer galibiyet ve beraberlik ile 2 mağlubiyet yaşayan Eyüpspor, 12 puanla 7. sırada yer alıyor. Ligdeki 7 karşılaşmasında üçer galibiyet ve beraberlik ile 1 mağlubiyet yaşayan Göztepe ise topladığı 12 puanla 6. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

CANLI ANLATIM

7. dakikada Matsuki'nin sol taraftan kullandığı kornerde Heliton'un penaltı noktası civarından kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

GOL | 19. dakikada hızlı gelişen Eyüpspor atağında sağ kanatta topla buluşan Mame Thiam'ın ceza sahasına girerek çektiği şut, kaleci Mateusz Lis'ten dönerken Ahmed Kutucu, kale alanı üzerinde topu tamamlayarak takımını öne geçirdi: 1-0.

Eyüpspor-Göztepe maçı (CANLI)

24. dakikada Ahmed Kutucu'nın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kaleci Lis, topu direk dibinden çeldi. Dönen topu önünde bulan Dubois'in şutunda, kaleci Lis yine gole izin vermedi. Seken topu kontrol eden Emre Akbaba, meşin yuvarlağı penaltı noktası civarındaki Robin Yalçın'a aktardı. Robin Yalçın'ın zayıf vuruşunda Lis, topu kontrol etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

-

Eyüpspor-Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve saat 19.00'da başlayan Eyüpspor-Göztepe maçı beIN Sports 2'den ekranlara geliyor. Turgut Doman'ın yönettiği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde.

Eyüpspor-Göztepe 11'ler:

Eyüpspor: Berke, Claro, Robin, Melih, Dubois, Shelvey, Midtsjo, Emre, Saiz, Ahmed, Mame Thiam.

Göztepe: Lis, Ogün, Taha, Heliton, Bokele, Djalma, Ahmed, Isaac, Matsuki, Juan, Romulo.

 

Eyüpspor-Göztepe maçı (CANLI)

YORUM YAZ