MENÜ

Galatasaray taktiği belirledi: Sabırlı ol, Bony'yi al

Wilfried Bony için City’ye 3 milyon Euro kiralama bedeli teklif eden Cim Bom, oyuncunun yıllık ücretinin tamamını ödemek istemeyen İngiliz ekibini ikna etmeye çalışıyor. Aslan’ın planı, başka ciddi talibi olmayan ve kadroda düşünülmeyen Bony için son ana kadar beklemek. Böylece City’nin de köşeye sıkışıp, şartları kabul etmesi hedefleniyor.

Galatasaray taktiği belirledi: Sabırlı ol, Bony'yi al

Önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro kurmanın planlarını yapan ve tüm konsantrasyonunu Süper Lig’de şampiyonluğa oynayacak bir ekip yaratmaya veren Galatasaray’da yönetim, mutlaka taraftarları heyecanlandıracak bir transfere imzasını atmak istiyor.

Özellikle geçen sezon hücum hattında yaşanan sıkıntıları da hesaba katan Sarı-Kırmızılılar, Manchester City’de oynayan forvet Wilfried Bony’yi alabilmek için tüm şartları zorlayacak.

Ancak bu transfer görüşmesinde kulübün ekonomisinin sarsılmaması sağlanacak. City’nin başına teknik direktör Pep Guardiola’nın gelmesiyle birlikte Bony’nin, takımda fazla şans bulamayacağı hemen hemen kesinleşti. Fildişi Sahilli oyuncu, daha çok forma giyeceği bir takıma gitmek istiyor, City de futbolcusunun kenarda oturmasından çok şans bulabileceği bir yere gidip, değerlenmesini istiyor.


Galatasaray'da Sneijder için düğmeye basıldı


Drogba da, ‘Git’ diyor

Kiralık formülü için 3 milyon Euro’yu gözden çıkaran Cim Bom, City’den de oyuncunun yıllık ücreti 7.5 milyon Euro’yu vermesini isteyecek. City şimdilik ücretin tamamına yakınını karşılaşmaya sıcak bakmıyor. Aslan’ın kurmayları ise ciddi talibi olmayan 27 yaşındaki forvet konusunda transferin son günlerine kadar sabırla bekleyip, istediği şartları karşı tarafa kabul ettirmeyi hedefliyor.

Bu arada Bony’den yana bir sıkıntı olmadığı, hatta Aslan’ın eski yıldızlarından Didier Drogba’nın da vatandaşına Türkiye ve Galatasaray hakkında son derece olumlu şeyler söylediği bildirildi.

Metin Karabaş


Bruma’nın menaceri işleri karıştırıyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ