MENÜ

Sakaryaspor'da Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı!

TFF 1. Lig'in 33. haftasında sahasında ağırladığı Tuzlaspor'a 2-0 mağlup olan Sakaryaspor'da teknik direktör Tuncay Şanlı ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Sakaryaspor'da Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı!

TFF 1. Lig'in 33. haftasında Sakaryaspor, sahasında Tuzlaspor'u ağırladı. Ev sahibi ekip, karşılaşmadan 2-0'lık sonuçla mağlup ayrılınca mücadelenin ardından teknik direktör Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

Tuzlaspor karşısında alınan yenilgi, Sakaryaspor'un iç sahadaki 6 maçlık galibiyet serisine son verse de Tuncay Şanlı'nın ekibi 33 maç sonunda 57 puanla üçüncü sırada kaldı.

Sakaryasporda Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı

Sakaryaspor'dan yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Teknik direktörümüz Tuncay Şanlı ile gerçekleştirilen karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

57 puana sahip Sakaryaspor, ligdeki son maçını deplasmanda Kocaelispor ile oynayacak. Derbi öncesinde Kocaelispor'un 33 maç sonunda 55 puanı bulunuyor.

YENİ HOCA DUYURULDU

Sakaryaspor, yaptığı resmi açıklamayla Tuncay Şanlı sonrası teknik direktörlük görevine Coşkun Demirbakan'ın getirildiğini duyurdu. 

 

Sakaryasporda Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı

YORUM YAZ