Santarelli için karar verildi: Mehmet Akif Üstündağ açıkladı

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Daniele Santarelli ile birlikte davet edildiği Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni'nde İtalyan çalıştırıcının geleceğiyle ilgili kararı açıkladı. İşte detaylar...

Santarelli için karar verildi: Mehmet Akif Üstündağ açıkladı

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Filenin Sultanları'nın İtalyan antrenörü Daniele Santarelli, bu yıl ikincisi düzenlenecek “Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni”ne davet edildi.

Haberin Devamı

Davet; Avrupa Voleybol Federasyonu’nun kongresine ev sahipliği yapan İtalya’nın Napoli kentinde yapıldı. Avrupa voleybolunun kalbinin attığı kongre öncesinde Üstündağ yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdi.

MOURINHO'YA 2 SÜPERSTAR

ÜSTÜNDAĞ'DAN SANTARELLI AÇIKLAMASI

Paris Olimpiyatları'nın ardından Filenin Sultanları'nın İtalyan antrenörü Daniele Santarelli ile yolların ayrılacağı iddiaları gündeme gelmişti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, İtalyan çalıştırıcı ile yola devam edeceklerini şu sözlerle duyurdu; "Daniele Santarelli ile ilk görüşme yaptığımızda ülkeye hayran olduğunu söyledi. Burada kendisinin de Türk voleybolunda artık tüm dünyada önemli söz sahibi olacağının altını çizdi. Biz de bu hayali olan, genç, dinamik, ülkenin evladı olmayı kabul eden bir koçla çalışmak bizim için ayrıcalık oldu. Ben çok memnunum. 2+4 yıllık kontratımız vardı. 2028 Los Angeles Olimpiyatları sonuna kadar bizde devam edecek."

YORUM YAZ