VakıfBank'ın eski yıldızı Gabi Guimaraes şoke etti! Takipten çıktı, gündem oldu...

VakıfBank'ta beş sezon forma giyen Gabi Guimaraes, İtalyan ekibi Imoco'ya transfer olduktan sonra Türkiye ve İtalya ligini kıyasladı. Öte yandan Brezilyalı yıldızın VakıfBank'ı sosyal medyada takipten çıkması olay oldu. İşte detaylar...

VakıfBank'ın eski yıldızı Gabi Guimaraes şoke etti! Takipten çıktı, gündem oldu...

Brezilyalı voleybolcu Gabi Guimaraes, 5 yıl formasını giydiği ve kaptanlık yaptığı VakıfBank'a veda ederek İtalya'nın yolunu tuttu. Gabi, İtalyan kadın voleybolunu son dönemdeki en önemli takımı ve son şampiyonu Imoco Conegliano ile sözleşme imzaladı. CazeTV'ye konuşan Gabi, İtalya Ligi'nin Türkiye'den daha iyi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

'ŞU ANDA EN İYİ LİG İTALYA'

Gabi, İtalya ilk kez Olimpiyat şampiyonu oldu ve sen de oraya gidiyorsun. Neden bu seçimi yaptın ? Bir oyuncu olarak daha da gelişmene yardımcı olacağını düşünüyor musun? İtalya olimpiyat şampiyonu olmayı hak etti ve gerçekten yüksek bir seviyede oynadılar. Ne için burada olduklarını açıkça ortaya koydular ve voleybollarını sahada gösterdiler. İtalya'ya gitmeyi seçmemin en büyük nedenlerinden biri de bu. Çünkü bugün en iyi lig orası. Dünyanın en iyi oyuncularına sahip kulüplerden oluşuyor, çok dengeli bir lig, en iyilerle beraber ve en iyilere karşı oynuyorsunuz.

VakıfBankın eski yıldızı Gabi Guimaraes şoke etti Takipten çıktı, gündem oldu...

'LOS ANGELES'I DÜŞÜNÜYORUM'

Türkiye'ye gitmek bu döngüde büyümeme çok yardımcı olan bir karardı. Tokyo'yu düşündüm, Paris'i düşündüm ve şimdi de tüm bu kariyer planlamasını yaptığım Los Angeles'ı düşünüyorum. Bu önemli bir karardı ve sanırım pek çok zorluktan geçeceğim, pek çok challenge ile karşılaşacağım. Bu benim bir oyuncu ve bir insan olarak büyümeme yardımcı olacak. Ve Los Angeles'ta Brezilya'ya bir madalya daha kazandırmak için daha da hazırlıklı olacağım.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE TÜRK TAKIMLARINDAN AMBARGO

İtalya Ligi ekipleri son 13 yılda Şampiyonlar Ligi'nde 4 kez mutlu sona ulaşırken Vakıfbank, Feenrabhçe ve Eczacıbaşı toplamda 8 kez şampiyon oldu. 2023 yılında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde iki Türk takımı Vakıfbank ve Eczacıbaşı karşıya gelmişti.

VAKIFBANK'I TAKİPTEN ÇIKMIŞTI

Öte yandan Gabi Guimaraes dün sosyal medya hesabından VakıfBank'ı takip etmeyi bıraktı. Türk taraftarların durumu fark etmesi sonrası sosyal medyada gündem oldu. Brezilyalı yıldız daha sonra eski takımını yeniden takip etmeye başladı.

OLİMPİYATTA TÜRKİYE'Yİ YENDİ, BRONZ ALDI

Gabi, Brezilya Milli Takımı ile Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele etmiş, A Milli Takımımızı 3-1 yendikleri bronz madalya mücadelesinde de forma giymişti.

YORUM YAZ