Beşiktaş yeni transferini İstanbul'a getiriyor! Yıldız isimle anlaşma sağlandı

Trendyol Süper Lig'de de 3. haftaya girilmek üzere. Takımlar, transfer penceresi kapanmadan önce eksiklerini tamamlamak için yoğun bir mesai harcıyor. Galatasaray sol bek transferinde mutlu sona çok yakın. Fenerbahçe'nin iki dünya yıldızıyla görüşme yaptığı ortaya çıktı. Beşiktaş ve Trabzonspor'da ise sıcak gelişmeler var. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

BEŞİKTAŞ UDUOKHAI'Yİ İSTANBUL'A GETİRİYOR

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş mutlu sona oluştu. Siyah-beyazlı ekip, stoper hattı için Augsburg takımında forma giyen Felix Uduokhai ile anlaşma sağladı.

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ın büyük ölçüde anlaşma sağladığı Uduokhai'nin yarın İstanbul'da olması bekleniyor. 

Nijerya asıllı Alman oyuncu, geçen sezon Bundesliga'da 33 maçta forma giydi ve 2 gol attı.

FENERBAHÇE'YE 2 DÜNYA YILDIZI

Alman medyasından Bild'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih ile bu yaz Leon Goretzka ve Kingsley Coman için transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi. Haberde Kingsley Coman'ın kariyerini Almanya'da sürdürmek istediği aktarılırken, Fenerbahçe'nin ısrarcı olduğu belirtildi.

Fransız yıldız ile anlaşmaya varamayan sarı lacivertlilerin, Bavyera ekibinin bir diğer yıldızı Leon Goretzka ile de görüştüğü öğrenildi. Pazarlıkların sürdüğü belirtilirken, şu ana kadar transferde henüz olumlu veya olumsuz nokta konmadığı kaydedildi.

YUSUF YAZICI'YA SÜRPRİZ TALİP

Fransız basınında yer alan haberlere göre, adı son günlerde Galatasaray ile anılan Yusuf Yazıcı için Fransa Ligue 1 ekibi Nice de devreye girdi. Yıldız oyuncuyla görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı
GALATASARAY SOL BEKİNİ BULDU

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Atletico Madrid'de forma giyen sol bek Javi Galan'ı kiralamak için İspanyol ekibi ile temasa geçti. Relevo'nun haberine göre; Atletico Madrid'de gözden düşen sol bek için Galatasaray ile Atletico Madrid arasında bir anlaşma henüz sağlanmadı. Fakat iki iki kulüp arasındaki görüşmelerin arttığı ve temasların sıklaştığı söylendi.

NAPOLİ'DEN DEVLERE TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Scott McTominay için flaş bir teklif yapıldı. İtalyan gazeteci Gainluca Di Marzio'nun haberine göre; Napoli, Scott McTominay için Manchester United'a 25 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Haberde İngiliz devinin İskoç oyuncu için 30 milyon Euro'da direttiği ifade edildi. Napoli'nin transferi bitirmek için görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı.

TRABZONSPOR'A BİR DEV GOLCÜ DAHA

Onuachu transferinde mutlu sona ulaşamayan Trabzonspor rotasını değiştirdi. Fırtına, 1.97 boyundaki golcü oyuncu Tolu Arokodare'yi gündemine aldı. İşte detaylar...

Tolu Arokodare gündemde

Milliyet'te yer alan habere göre; Bordo-mavililerin bu kez de Belçika Ligi ekiplerinden Genk’in formasını giyen Tolu Arokodare’yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise; Oyuncu ile ilk teması sağlayan Fırtına, kulübünden geri dönüş bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ