İtalya’dan Mehmet Akif Üstündağ ve Filenin Sultanları Başantrenörü Daniele Santarelli'ye 'Mükemmel' davet!

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Filenin Sultanları'nın İtalyan antrenörü Daniele Santarelli, bu yıl ikincisi düzenlenecek “Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni”ne davet edildi. Avrupa Voleybol Federasyonu Kongresi de İtalya’nın Napoli kentinde düzenleniyor.

İtalya’dan Mehmet Akif Üstündağ ve Filenin Sultanları Başantrenörü Daniele Santarelli'ye  'Mükemmel' davet!

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başantrenörü Daniele Santarelli, 21 Ekim’de İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenecek “Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni”ne resmi olarak davet edildi.

Haberin Devamı

Davet; Avrupa Voleybol Federasyonu’nun kongresine ev sahipliği yapan İtalya’nın Napoli kentinde yapıldı. Avrupa voleybolunun kalbinin attığı kongre öncesinde Üstündağ yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdi.

FİLENİN SULTANLARI'NA ÖVGÜ 

Birbirinden önemli isimlerle bir araya gelen Mehmet Akif Üstündağ, İtalya Spor Yazarları Derneği (USSI) Başkanı Gianfranco Coppola ile de görüştü. Coppola görüşmede Türkiye Voleybol Federasyonu’nun, Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı’nın ve başantrenör Daniele Santarelli’nin başarılarını takdirle karşıladıklarını söyledi.

İtalya Spor Yazarları Derneği (USSI) Başkanı; Türk voleybolunun son yıllardaki üstün başarılarından, 2024 Paris Olimpiyatları'nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın olimpiyatı 4’üncü olarak bitirmesine rağmen gösterdiği gayret ve yükselen başarı grafiği sergilenmesinden övgüyle söz etti.

Haberin Devamı

'MÜKEMMEL DAVET'

Gianfranco Coppola; Başkan Mehmet Akif Üstündağ’ı ve Daniele Santarelli’yi 21 Ekim’de İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenecek “Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni”ne resmi olarak davet etti.

Coppola davet sırasında; büyük atılım ve başarılara imza atan takımın teknik direktörünü ve federasyon başkanını böyle önemli bir törende aralarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da bu önemli ödül törenine davet edildikleri için teşekkürleri ileterek, törene katılmayı çok arzu ettiklerini federasyonun çalışma programları doğrultusunda kendilerine dönüş yapacaklarını ifade etti.

TVF BAŞKANI’NA USSI ÖZEL MADALYASI TAKDİM EDİLDİ

Görüşmede İtalya Spor Yazarları Derneği’nin 75’inci kuruluş yıl dönümüne özel olarak hazırlatmış olduğu madalyası da Üstündağ’a takdim edildi.

“Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni”; Akdeniz Gazeteciler Derneği’nin bir projesi olarak geçtiğimiz yıl hayata geçirildi. Ödül Töreni; İtalya Spor Yazarları Derneği, Avrupa Spor Yazarları Dermeği ve Artemisia Vakfı’nın katkılarıyla düzenleniyor.

 

YORUM YAZ