Beşiktaş, yeni stoperini buldu! Anlaşma sağlandı...

Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un Avrupa kupaları maceraları devam ederken Trendyol Süper Lig'de de 3. haftaya girilmek üzere. Takımlar, transfer penceresi kapanmadan önce eksiklerini tamamlamak için yoğun bir mesai harcıyor. Beşiktaş, bir süredir çalışmalarda bulunduğu stoper transferini bitirdi. Siyah-Beyazlılar'ın yıldız oyuncu ile anlaşma sağladığı duyuruldu. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Beşiktaş, Felix Uduokhai için anlaşma sağladı!

Sky Sport'tan Florian Plettenberg, Beşiktaş ile Felix Uduokhai arasında sözlü anlaşma tamamlandı. Kulüpler arasında da 5.3 milyon Euro sabit ücret artı bonuslar ve sonraki satıştan %20 pay şeklinde bonservis anlaşması sağlandı. Son detayların bu hafta sonu netleşmesi ve oyuncunun hafta başında sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

Fenerbahçe ile Brighton, Ferdi transferi için anlaştı!

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu transferinde son dakika gelişmesi yaşandı... Ajansspor'un haberine göre sarı-lacivertli kulüp ile İngiltere Premier Lig ekibi Brighton, millî futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardı.

İŞTE BONSERVİSİ

İki kulübün, Ferdi Kadıoğlu transferi için 30 milyon pound (35.2 milyon euro) karşılığında anlaşmaya vardığı gelen bilgiler arasında.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Fenerbahçe ile Brighton'ın anlaşması sonrası Ferdi Kadıoğlu'nun kısa süre içinde İngiltere'ye gitmesi bekleniyor. Ada'da sağlık kontrollerinden geçecek olan millî futbolcu, daha sonra mavi-beyazlı kulübe imza atacak.

Kartal'ın Angelo sevdası

Jackson Muleka’yı zorunlu satın alma opsiyonuyla Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood’a uğurlayacak Beşiktaş, yabancı kontenjanında yer açıp Chelsea’den Angelo Gabriel’i kiralık olarak kadrosuna katacak.

İŞTE KİRALAMA BEDELİ

Beşiktaş’a 1 milyon Euro dolayında kiralama bedeli ödeyecek Al-Kholood, bu sezon küme düşmediği takdirde zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. Suudiler, Muleka’nın bonservisi için de yaklaşık 2 milyon Euro verecek.

Haberin Devamı
Medina için kıran kırana pazarlık

Fenerbahçe, Boca Juniors'ta forma giyen orta saha oyuncusu Cristian Medina için nabız yoklamaya devam ediyor. Yönetim, Arjantin kulübü ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

13 MİLYON EURO FAZLA GELDİ

Boca Junions’un istediği 13 milyon euroluk bonservis bedelini çok bulan sarı-lacivertli idareciler sıkı bir pazarlığa girişti. Fenerbahçe eğer bonservisi istediği rakama çekebilirse oyuncuyu kadrosuna katacak.

Trabzonspor'a Nijeryalı golcü

Trabzonspor, Belçika Ligi ekiplerinden Genk’in formasını giyen Tolu Arokodare’yi kadrosuna katmak istiyor. Oyuncu ile ilk temasları sağlayan Fırtına, kulübünden geri dönüş bekliyor. 23 yaşındaki oyuncu, kendisiyle ilgili çıkan iddialara da cevap verdi.

Fenerbahçe, Chelsea'nin 3 yıldızını istiyor

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe'de gözler Premier Lig devi Chelsea'ye çevrildi. Sarı-Lacivertli ekip, piyasa değeri 95 milyon euroyu bulan 3 yıldızı aynı anda kadrosuna dahil etmek istiyor.

İLK HEDEF STERLING

Fenerbahçe’yle adı anılan ilk isim Raheem Sterling. Kanarya ayrıca sol bek Ben Chilwell ve Benoit Badiashile ile de ilgileniyor.

Haberin Devamı
Muçi'ye Premier Lig'den talip

Beşiktaş'ın genç yıldızı Ernest Muçi'ye Premier Lig'den talip var. Aston Villa'nın, Muçi için Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Yazın ilk teklifini Semih Kılıçsoy için yapan ancak Beşiktaş'tan olumsuz yanıt alan Villa'nın, fazla forma şansı bulamayan Muçi transferini 15 milyon Euro maliyetle tamamlamayı hedeflediği öğrenildi.

Aslan'dan N'Koudou sürprizi

Son şampiyon Galatasaray'dan flaş bir transfer hamlesi geldi. Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Wilfried Zaha'nın kısa süre içinde takımdan ayrılması beklenirken, sarı kırmızılılar onun yerine flaş bir ismi radarına aldı.

TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Takvim'de yer alana habere göre; sarı kırmızılıların hedefindeki ismin Beşiktaş'ın eski oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou olduğu iddia edildi. Cenk Ergün'ün 29 yaşındaki oyuncunun menajeriyle ilk teması kurduğu N'Koudou'nun transfere sıcak baktığı belirtildi.

Nelsson'a yeni kontrat

Galatasaray, savunma oyuncusu Victor Nelsson için yeni sözleşme hazırlıklarına başladı. Danimarka basınında yer alan habere göre; sarı-kırmızılılar, oyuncusuna şartları iyileştirilmiş bir kontrat önerdi.

NE KADAR KAZANACAK?

Takımdan ayrılmak istediği ve Sevilla'nın ilgilendiği konuşulan Victor Nelsson'ın sözleşmesinde iyileştirmeye gidilmiş, yıllık ücreti 1.3 milyon Euro'ya çekilmişti. Danimarkalı futbolcuya şimdi teklif edilen yıllık ücretin ise, bonuslar hariç net 15 milyon Danimarka Kronu'ndan (2 milyon euro) fazla olduğu belirtildi. Ayrıca hali hazırda 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nelsson'a teklif edilen yeni sözleşmenin 2028'e kadar geçerliliği bulunduğu aktarıldı

Haberin Devamı
Beşiktaş'ta Aboubakar çıkmazı

Beşiktaş gözden çıkarılan ve kulüple inatlaşan Vincent Aboubakar konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 2025’te bitecek Kamerunlu golcü ise gitmemek için direniyor ve kulübe gelen tüm teklifleri geri çeviriyor. Oyuncu Brezilya Ligi ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri reddiyor. Yıllık 3 milyon 110 bin euro garanti ücret 32 yaşındaki futbolcu sözleşmesini feshetmek için bu paranın kendisine ödenmesini istiyor.

OLUMLU YANIT ALAMADI

Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar’a kadroda düşünülmediğini net bir dille bildirdi. Yönetim, Kamerunlu golcüye, “Bundan sonra kadroda yer alman çok zor” mesajını da iletti ancak ayrılık için olumlu bir yanıt alamadı.

Galatasaray'dan Galan girşimi!

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir gelişme daha yaşandı...

İSPANYOL BASINI YAZDI

İspanyol basınından Relevo'da yer alan habere göre Galatasaray, Atletico Madrid'de forma giyen sol bek Javi Galan'ı kiralamak için İspanyol ekibi ile temasa geçti.

Galan'a La Liga ekiplerinden de ilgi olduğu bildirildi.

Merih Demiral kararını verdi!

İsmi yakın zamanda hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe ile anılan Al-Ahli stoperi Merih Demiral, kararını verdi.

SUUDİ ARABİSTAN'DA KALIYOR

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Merih Demiral, EURO 2024'teki mükemmel performansının ardından Avrupa'dan gelen tekliflere rağmen Al Ahli'de devam etme kararı aldı. Millî stoper takımdan ayrılmayacak ve Suudi Pro Lig'de kalacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ