SON DAKİKA: UEFA'dan Fenerbahçe'ye ceza! Resmen açıklandı...

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Lille'i konuk etmiş ve maçın bir bölümünde sahaya kale arkası tribünlerinden yabancı maddeler atılmıştı. Yaşanan olaylardan dolayı UEFA, Fenerbahçe'ye ceza verdi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: UEFA'dan Fenerbahçe'ye ceza! Resmen açıklandı...

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Lille ile karşılaştı. Fransa'da rakibine 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, Kadıköy'de ise rakibiyle 1-1 berabere kalması sonucu Devler Ligi'ne katılma hakkını yitirmişti.

Haberin Devamı

YABANCI MADDELER İÇİN CEZA

Kadıköy'de oynanan maçın bir bölümünde sahaya kale arkası tribünlerinden yabancı maddeler atılmıştı. Yaşanan olaylardan dolayı UEFA, Fenerbahçe'ye ceza verdi. Buna göre UEFA, sahaya atılan yabancı maddeler sebebiyle Fenerbahçe'ye 1 yıl ertelemeli olmak üzere kısmi seyircisiz oynama cezası verildiğini açıkladı.

SON DAKİKA: UEFAdan Fenerbahçeye ceza Resmen açıklandı...

F.BAHÇE'NİN BU SEZONKİ AVRUPA MACERASI

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Avrupa serüvenine UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndan başladı. Sarı-lacivertliler bu turda İsviçre ekibi Lugano'yu deplasmanda 4-3, evinde ise 2-1 mağlup ederek tur atladı.

GÖZLER AVRUPA LİGİ'NDE

Ardından 3. Eleme Turu'nda Lille ile eşleşen Kanarya, Fransa'da 3-2 kaybettiği maçın rövanşında Kadıköy'de rakibiyle 1-1 berabere kalınca elendi ve UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılma hakkı elde etti.

YORUM YAZ