Ebrar Karakurt Türkiye'ye geri mi dönüyor? Filenin Sultanları'nın yıldızı açıkladı

A Milli Voleybol Takımımızın yıldızlarında biri olan Ebrar Karakurt, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesi açıklamalarda bulundu. Türk kadınıyla artık bir bütün olduklarını söyleyen Karakurt, kariyerinin geleceği hakkında da ipuçları verdi. Karakurt'un Türkiye'ye geri dönüş sözleri kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi.

Ebrar Karakurt Türkiye'ye geri mi dönüyor? Filenin Sultanları'nın yıldızı açıkladı

Türkiye kadın millî voleybol takımı ve Rusya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Lokomotiv Kaliningrad'da pasör çaprazı ve smaçör olarak olarak foma giyen Ebrar Karakurt, Barron's sorularını sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Karakurt'un açıklamalarından satır başları şöyle; 

'BİR GÜN ÜLKEME GERİ DÖNECEĞİM'
"Elbette ki bir gün ülkeme geri döneceğim ama ondan önce dünyanın farklı yerlerinde voleybol kültürünü keşfetmek istiyorum. Tabii ki oynadığım ülkelerde MVP seçilmek büyük bir onur. Bu, sporcu olarak sezonunuzun ödüllendirildiği anlamına geliyor, ancak her şeyden önce bir takım oyuncusuyum. Hedefim bireysel ödüllerden çok daha fazlası, kupalar kaldırmak."

'BİZ, TÜRK KADINLARIYLA GÖNÜLDEN BÜTÜNLEŞTİK'
"Türk kadınları sporu çok seviyor. Son yıllarda birçok kadın Olimpiyat yıldızımız oldu ve bu yıl Olimpiyat Oyunlarında erkek sporculardan daha fazla kadın sporcumuz var. Türk kadınları sporda ve hayatın her alanında güçlerini gösterdiler. Onlara daha fazla ilham vermeye ve kupalar kazanarak onları daha da mutlu etmeye çalışıyoruz. Bugün Türkiyede herkes bizim bir voleybol ülkesi olduğumuzu söylüyor. Dolu salonlarda oynuyoruz ve rekorlar kırıyoruz. Biz, Türk kadınlarıyla gönülden bütünleştik."

YORUM YAZ