Galatasaray'da Tete'nin yeni takımı belli oldu! UEFA kadrosuna aldılar

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gidecek isimler bir bir belli olmaya başladı. Sarı-Kırmızılılar'ın kadrosunda düşünmediği Tete'nin yeni takımı belli oldu. Brezilyalı futbolcu UEFA kadrosuna bile dahil edildi. Galatasaray, yıldız futbolcunun Panathianikos'a transfer olduğunu resmen açıkladı.

Galatasaray'da Tete'nin yeni takımı belli oldu! UEFA kadrosuna aldılar

Geçen sezon beklentilerin altından kalan Galatasaray'ın Brezilyalı kanat oyuncusu Tete, Yunanistan ekibi Panathinaikos'a transfer oldu.

Haberin Devamı

YUNANİSTAN'A GİTTİ

Brezilyalı futbolcu, Panathinaikos'la transfer görüşmeleri için dün Yunanistan'a gitmişti. Kanat oyuncusunun Yunan ekibiyle anlaştığı öğrenildi.

Galatasarayda Tetenin yeni takımı belli oldu UEFA kadrosuna aldılar

UEFA LİSTESİNE YAZILDI

UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme maçında bugün Bulgaristan'ın Botev Plovdiv takımı ile karşılaşacak olan Panathinaikos, Tete'yi UEFA kadrosuna ekledi.

Galatasarayda Tetenin yeni takımı belli oldu UEFA kadrosuna aldılar

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray, Tete'nin Panathinaikos'a transfer olduğunu açıkladı.

Sarı-Kırmızılılar'dan yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcumuz Mateus Cardoso Lemos Martins’in transferi konusunda Panathinaikos FC ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Panathinaikos FC, şirketimize net 4.750.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir.

GALATASARAY FIFA CEZASINDAN KURTULDU

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Panathinaikos'a transfer olan Tete maliyetiyle ilgili detaylar belli oldu. Sarı-kırmızılılar önemli bir yükten kurtuldu. Milliyet muhabiri Nevzat Dindar'ın haberine göre Tete'ye transferi için verilen FIFA cezasını Galatasaray ödemeyecek. FIFA'nın verdiği 2.3 milyon euroluk cezayı Yunan kulübü Panathinaikos karşılayacak.

ASLAN'IN KASASINA 4.75 MİLYON EURO GİRDİ

Öte yandan bu meblağ kazanılan bonservis bedelinin dışında. Sarı-kırmızılılar bu transferden net olarak 4 milyon 750 bin euroyu kasasına koydu. 2.3 milyon euroluk ceza ile birlikte bu transferin bütçesi 7 milyon euroyu aşıyor.

YORUM YAZ