SON DAKİKA | Galatasaray transferi resmen açıkladı! Jelert artık Aslan

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kopenhag forması giyen Elias Jelert'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray, Kopenhag'da oynayan Elias Jelert'in transferi için oyuncu ve kulübüyle anlaşma sağlandı. Kopenhag, transferi resmen duyurdu. Galatasaray'dan KAPâ yapılan açıklama şöyle;

Haberin Devamı

Profesyonel futbolcu Elias Jelert Kristensen’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü F.C. København ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

4 YILLIK SÖZLEŞME 

Jelert'in perşembe günü İstanbul'da olması ve sarı-kırmızılı kulüp ile 4 yıllık sözleşme imzalaması beklenirken, genç oyuncunun 1 milyon euro'dan az bir maaş kazanacağı öğrenildi. Galatasaray ve Kopenhag bonuslarla birlikte toplam 11 milyon euro karşılığında anlaştığı öğrenildi.

SON DAKİKA | Galatasaray transferi resmen açıkladı Jelert artık Aslan

ALACAĞI ÜCRET BELLİ OLDU

Genç oyuncu ise Cim-Bom’dan her sezon için 900 bin euro alacak.

Galatasaray’ın prensipte anlaştığı ancak ödeme planı nedeniyle uzun uğraşlar verdiği Jelert’in bugün İstanbul’a geleceği belirtildi. Sağlık kontrolünden geçecek olan Danimarkalı futbolcu daha sonra 4 senelik sözleşmeye imza atacak.

Haberin Devamı

KOPENHAG PERFORMANSI

2022 yılından bu yana Kopenhag'ın A takımında forma giyen Jelert, Danimarka temsilcisinde çıktığı 97 maçta 1 gol atarken takımına 6 asistlik katkı sağladı.

Güncel piyasa değeri 5.5 milyon Euro olarak gösterilen Jelert'in Kopenhag ile mevcut sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyordu.

YORUM YAZ