Mert Müldür, Gürcistan maçı sonrası konuştu: İlk maçımız en önemli maçımızdı

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve milli futbolcu Arda Güler açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından milli futbolcu Mert Müldür, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ay-yıldızlıların maçtaki ilk golünün altına imza atan Mert Müldür, bir basın mensubunun “EURO 2024’te şu ana kadar atılan en güzel gol olabilir mi?” sorusuna, “Onu ben söylesem doğru olmaz, sizlere bırakıyorum. Ben ile Arda’nın golü gerçekten çok güzeldi. Kerem'in golü de gerçekten çok önemliydi. Bizi rahatlattı. Tadını çıkarmamız lazım” yanıtını verdi.

“ÜÇ PUANI HAK ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”

Çok iyi bir maç çıkardıklarını belirten Mert, “Daha önce de söylediğim gibi bugün gerçekten çok iyi bir maç oynadık. Üç puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Maçtan sonra çok güzel eğlendik ama yarından itibaren tüm konsantrasyonumuzu Portekiz maçına çevirmemiz lazım. Çok mutluyum, ülkemiz adına ilk golü attığım için. Ama bundan daha önemlisi aldığımız 3 puan bizi çok mutlu etti. Bu bizim hedefimizdi. İlk maçımız en önemli maçımız diyorduk. Onu da başardık. Güzel gollerimize devam ederek umarım sizleri sevindirebiliriz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“İLK GOLDEN SONRA DAHA FAZLA KONSANTRE OLMALIYIZ”

Milli futbolcu konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Yarın her şeyin analizini yapacağız. Özellikle bugün iyi olmayan şeylerin. Özellikle ilk golden sonra daha fazla konsantre olmalıyız. Taraftara destek için teşekkür ederiz. İnanılmaz. Gelecek maçlarda da bu desteğin süreceğine inanıyorum. İyi başladığımız için çok mükemmel hissediyoruz. Şimdi ikinci maça odaklanacağız. Çıkarmamız gereken çok ders var. Özellikle ilk golü attıktan sonraki oynadığımız 10-15 dakika konsantrasyon kaybı gibi bir durum oldu. Yarın onları sakin kafayla analiz edip dersimizi çıkaracağımızı düşünüyorum.”

YORUM YAZ