Çekya'dan Milli Takımımıza karşı tartışma yaratan gol! Karara büyük tepki...

EURO 2024 F Grubu'ndaki son maçında Milli Takımımız, Çekya'yı 2-1 mağlup ederken karşılaşmada rakibimizin faul şüphesi olan pozisyonda skoru eşitlediği gol, büyük tartışma yarattı.

A Milli Takımımız, EURO 2024 F Grubu'ndaki son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup etti. Kritik mücadelede rakibimizin beraberliği sağladığı gol büyük tartışma yarattı.

Haberin Devamı

TARTIŞMA YARATAN GOL

Millilerimiz, 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun attığı golle üstünlüğü yakalarken Çekya, 66. dakikada Tomas Soucek ile beraberliği yakaladı. Soucek'in vuruş pozisyonu öncesinde Tomas Chory ile Mert Günok'un mücadelesinde Millilerimiz, faul bekledi. Mücadelenin hakemi Istvan Kovacs, ilk anda oyunu devam ettirerek gol kararı verdi.

VAR ÇAĞIRMADI!

Ağlara giden top sonrası VAR'da pozisyon incelenirken maçın Rumen hakemi Istvan Kovacs, bir süre VAR odasıyla diyalog halinde kaldı. Sonrasında OFR'ye gitmesi konusunda VAR'dan bir öneri almayan Kovacs, santrayı gösterdi.

Çekyadan Milli Takımımıza karşı tartışma yaratan gol Karara büyük tepki...

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Kovacs'ın gol kararı, sahada tepkilere neden oldu. Pozisyona itirazları nedeniyle kaptanımız Hakan Çalhanoğlu ve yedek kulübesinde Uğurcan Çakır, sarı kart görürlerken tercüman Gaetano Daniele Salierno da yedek kulübesinde sarı kart gören isimdi.

Haberin Devamı

Çekyadan Milli Takımımıza karşı tartışma yaratan gol Karara büyük tepki...

Verilen tartışmalı gol kararı, sonrasında sosyal medyada da büyük tepkilere neden oldu. Gol öncesindeki pozisyona ilişkin faul kararının çıkmaması nedeniyle sosyal medyada vatandaşlarımız Istvan Kovacs'a yoğun tepki gösterdi.

 

Çekyadan Milli Takımımıza karşı tartışma yaratan gol Karara büyük tepki...

YORUM YAZ