A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 için geri sayımda

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup oldu. Ay-Yıldızlılar, 11 Haziran Salı günü Ümit Milli Takımımız ile bir antrenman maçı oynayacak, ve hazırlıklarını Barsinghausen kasabasındaki tesiste sürdürecek.

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 için geri sayımda

2024 Avrupa Şampiyonası için geri sayıma geçen A Milli Futbol Takımımız, 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da yapılacak EURO 2024 öncesi son hazırlık maçında deplasmanda Polonya'ya 2-1 mağlup oldu. Başkent Varşova'daki PGE Narodowy Stadı'nda oynanan müsabakada Ay-Yıldızlı ekibimizin golünü 77. dakikada Barış Alper Yılmaz attı. A Milli Takımımızın 31 yıl sonra karşı karşıya geldiği Polonya'nın sayılarını ise 12. dakikada Swiderski ve 90. dakikada Zalewski kaydetti.

Haberin Devamı

Müsabakayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yanı sıra TFF Başkan Vekilleri Yalçın Orhan, Yusuf Günay, Agah Ruşen Çetin, Mustafa Eröğüt, İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Altıntop, Erman Kalkandelen, İdil Karademirlidağ Suher, Murat Şahin, Cengiz Erdem, Süleyman Kocasert, Genel Sekreter Taner Senseven ile T.C. Varşova Büyükelçisi Rauf Alp Denktaş ve Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Cezary Kulesza da izledi.

Millilerimiz, Polonya'dan Almanya'ya geçecek

Ay-Yıldızlılar, 11 Haziran Salı günü Ümit Milli Takımımız ile bir antrenman maçı oynadıktan sonra Polonya'dan Almanya'ya geçecek ve hazırlıklarını merkez kamp yeri olarak kullanacağı Barsinghausen kasabasındaki tesiste sürdürecek. Millilerimiz EURO 2024'te Portekiz, Gürcistan ve Çekya'nın da yer aldığı F Grubu'nda yer alıyor. A Milli Takımımız, gruptaki ilk iki maçını Dortmund kentinde 18 Haziran'da Gürcistan, 22 Haziran'da ise Portekiz'e karşı oynayacak. Ay-Yıldızlılar, gruptaki son maçında 26 Haziran'da Hamburg şehrinde Çekya ile karşılaşacak.

YORUM YAZ