Wout Weghorst geri dönüş sinyalini verdi: Beşiktaş sözleri

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Wout Weghorst, açıklamalarda bulundu. EURO 2024'te A Milli Futbol Takımı'nın rakibi olan Hollanda'da yıldız oyuncu dikkat çeken ifadeler kullandı.

Wout Weghorst geri dönüş sinyalini verdi: Beşiktaş sözleri

Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, EURO 2024'te Türkiye ile eşleşmelerinin ardından konuştu. Öte yandan yıldız futbolcu, eski takımı Beşiktaş hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Romanya maçını yorumlayan Wout Weghorst, "Kendimi iyi hissediyorum. Çok iyi bir performans gösterdik, genel olarak her konuda başarılıydık" diye konuştu.

Hollanda'nın EURO 2024'teki şansı hakkında gelen soruya Wout Weghorst, "Biliyorsunuz artık sadece 3 maç kaldı. 2 haftalık süreç içerisinde her şey belli olacak, bu zamanı iple çekiyoruz. Kadromuzda şu an yüksek bir inanç var. Bu sürede tarihi bir şeyler başarabiliriz, şu anki hedefimiz de tam olarak bu. Takımımızda çok kaliteli oyuncular var. Avusturya maçımız çok iyi geçmemişti ama Romanya maçıyla beraber reaksiyon vermeyi başardık. Artık sıra çeyrek finalde" cevabını verdi.

Wout Weghorst geri dönüş sinyalini verdi: Beşiktaş sözleri

Çeyrek finalde Türkiye ile eşleşmelerinin hatırlatılması üzerine Wout Weghorst, "Kişisel olarak tekrar Türkiye ile bir araya gelmek güzel olacak. Ayrıca iki takım taraftarı da son derece hırslılar. Berlin'de çılgın bir atmosfer olacak. Bunu şimdiden biliyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta geçirdiği zamana değinen Wout Weghorst, "Beşiktaş benim için inanılmazdı, olağanüstüydü. Futbolculuk kariyerimde yaşadığım en iyi deneyimlerden biriydi. Orada gördüğüm takdir ve tutku inanılmazdı. Her zaman söylediğim gibi, insanlar futbolu Türkiye'de kalpleriyle hissediyorlar" dedi.

Beşiktaş'tan ayrılık dönemi hakkında konuşan Hollandalı forvet, "Türkiye'de inanılmaz güzel zaman geçirdim ve Manchester United'dan teklif geldi. Buna 'hayır' diyemezdim. Beşiktaş bana bu şansı verdiği için çok mutluyum. Beşiktaş'ta sadece pozitif ve minnet dolu anılarım var" ifadelerini kullandı.

Wout Weghorst, Türkiye'ye geri dönebileceğinin sinyalini verdi:

"Beşiktaş için Türkiye için her zaman düşüncem olabilir, geleceğin ne getireceğini bilemeyiz. Türkiye'yi ailemle beraber her zaman mutlulukla anıyoruz."

Wout Weghorst geri dönüş sinyalini verdi: Beşiktaş sözleri

YORUM YAZ