Fenerbahçe taraftarını çıldırtan sözler... Serge Aurier, Galatasaray'a veda etti

Fildişili sağ bek Serge Aurier, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Galatasaray'a veda etti. 31 yaşındaki oyuncunun veda mesajında yaptığı Michy Batshuayi ve Fenerbahçe göndermesi ise Sarı Lacivertli ekip taraftarlarını bir hayli kızdırdı.

Fenerbahçe taraftarını çıldırtan sözler... Serge Aurier, Galatasaray'a veda etti

Geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Galatasaray'a gelen Serge Aurier, Sarı Kırmızılı ekibe veda etti. Sacha Boey'nin transferi sonrası İngiliz ekibi Nottingham'dan kadroya katılan Fildişili sağ bek, sakatlıklar nedeniyle Sarı Kırmızılı ekipte sadece 4 maça çıkabilirsen skor katkısında ise bulunamadı.

Haberin Devamı

SAKATLIK VURGUSU: "İSTEDİKLERİMİ VEREMEDİM"

Kişisel sosyal medya hesabından veda mesajı yayımlayan tecrübeli oyuncu, Afrika Kupası Finali'nde yaşadığı sakatlık nedeniyle istediklerini yapamadıklarını vurguladı, "Sevgili taraftarlar, öncelikle sabrınız ve kısa da olsa sevginiz için teşekkür etmek istiyorum. Tabii ki Afrika Kupası finali sırasında yaşadığım sakatlık nedeniyle istediğim her şeyi veremediğim ve gösteremediğim için çok üzgünüm, bu bana çok zaman kaybettirdi. Bana güvendikleri için kulübe teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Fenerbahçe taraftarını çıldırtan sözler... Serge Aurier, Galatasaraya veda etti

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ KULÜBÜYÜZ"

Hayatı boyunca Galatasaray'ı unutmayacağını vurgulayan 31 yaşındaki futbolcu, "Bu yolculuk boyunca beni sadakatle desteklediğiniz için teşekkür ederim. Şampiyon olduk, biz tek kelimeyle Türkiye'nin en iyi kulübüyüz. Hayatım boyunca kalbimdesiniz ve nerede olursam olayım sizi destekleyeceğim! Başarı ve mutluluk dolu iyi bir sezon geçirin, teşekkürler Gala!" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Arda Güler'in gözünden Avusturya maçı öncesi!

FENERBAÇE GÖNDERMESİ: 'MICHY KAZANAN TAKIMA GELDİ, İYİ BAKIN"

Aurier'nin veda mesajındaki son bölüm ise Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı. Michy Batshuayi'nin kazanan takıma geldiğini belirten Fildişili, "Evrendeki en iyi koçu işe alabilirler, asla bizden daha iyi olamazlar ahahahahah. Michy’ye iyi bakın, kazanan takıma geldi. O gerçek bir karşılamayı hak ediyor." dedi.

Fenerbahçe taraftarını çıldırtan sözler... Serge Aurier, Galatasaraya veda etti

SOSYAL MEDYADA SERT TEPKİ

Fenerbahçeli taraftarlar, Aurier'ye Sarı Lacivertli ekibe yaptığı gönderme nedeniyle sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

YORUM YAZ