Tarihte bir ilk! Çekya, A Milli Takım karşısında 10 kişi kaldı: İşte o anlar...

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu 3. ve son maçında A Milli Futbol Takımı, Volkspark Stadyumu'nda Çekya ile karşılaştı. Çekler, müsabakada 10 kişi kaldı ve kalan dakikaları 1 kişi eksik oynadılar. Çekya, kırmızı kartın ardından Avrupa Şampiyonası tarihinde bir ilke imza attı. A Milli Takımımız, sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrılarak son 16 turunda Avusturya'nın rakibi oldu.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu 3. ve son maçında A Milli Futbol Takımı, Volkspark Stadyumu'nda Çekya ile mücadele etti. Çekler, 20. dakikada 10 kişi kaldı ve maçın geri kalanını 10 kişi tamamladı. 

Haberin Devamı

Vincenzo Montella'dan 7 değişiklik

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu 3. ve son maçında A Milli Futbol Takımı, Volkspark Stadyumu'nda Çekya ile mücadele ediyor. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella son oynadıkları maça göre Çekya karşısında 7 futbolcuyu değiştirdi.

Tarihte bir ilk Çekya, A Milli Takım karşısında 10 kişi kaldı: İşte o anlar...

Hamburg kırmızı-beyaz

Türk taraftarlar, Almanya'da düzenlenen şampiyonada millileri yalnız bırakmıyor. Dortmund'dan sonra Hamburg sokakları da bugün kırmızı-beyaz bayraklarla doldu. Volkspark Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada tribünlerin çoğunun Türk taraftarlardan oluştu. Taraftarlar maç öncesinde tezahüratlarla, millileri müsabakaya hazırladı.

Tarihte bir ilk Çekya, A Milli Takım karşısında 10 kişi kaldı: İşte o anlar...

Çekler 10 kişi kaldı

Rakibimiz Çekya'da Barak, 20. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Çekya, A Milli Takımımız karşısında kalan dakikalarda 10 kişiyle mücadele etti. 

YORUM YAZ