Fenerbahçe'de son dakika Ferdi Kadıoğlu gelişmesi! Manchester United, Arsenal'den sonra devreye girdi...

2024-25 sezonunda mutlak şampiyonluk hedefinde olan Fenerbahçe, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan da gelen teklifler ile ilgileniyor. Sarı-lacivertlilerin gözde kanat oyuncusu Ferdi Kadıoğlu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de son dakika Ferdi Kadıoğlu gelişmesi! Manchester United, Arsenal'den sonra devreye girdi...

Fenerbahçe forması altında her geçen sezon performansını arttıran Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024’te de harika futbolunu sergilemeye devam ediyor. Yeni sezon öncesi özellikle sarı-lacivertli takımda Milli yıldızın geleceği merak edilirken Avrupa devleri Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

EURO 2024'TE YAKIN TAKİP

Sportsmole'de yer alan habere göre Avrupa devleri, Milli Takım formasıyla EURO 2024'te mücadele eden Ferdi Kadıoğlu'nu yakından takip ediyor. 24 yaşındaki futbolcunun oyunu Avrupalılar tarafından mercek altına alınmış durumda. Ferdi, Türkiye A Millî Futbol Takımı'nın EURO 2024 F Grubu'nda Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile oynadığı maçlarda ilk 11'de başladı.

Fenerbahçede son dakika Ferdi Kadıoğlu gelişmesi Manchester United, Arsenalden sonra devreye girdi...

DEVLERİN TRANSFER SAVAŞI

İngiliz devi Arsenal'in Ferdi Kadıoğlu'na olan ilgisi devam ederken bir Premier Lig devi daha devreye girdi. Manchester United da Milli yıldız için devreye girdi. Hem Manchester United hem de Arsenal'in gözlemcilerinin Türkiye'nin Hamburg'daki Çekya maçını izlediği belirtiliyor. Manchester United'ın henüz resmi teklif sunmadığı belirtilirken yakında 2 İngiliz devinin bir transfer savaşına girebileceği iddia edildi.

Miha Zajc'tan tam 90'a frikik golü!
YORUM YAZ