Josef de Souza bombası! Geri dönüyor...

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu yine nefesleri kesecek... Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Jose Mourinholu Fenerbahçe, son şampiyon Galatasaray, Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş ve Ozan Tufan transferiyle şimdiden dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. EURO 2024 heyecanı sürerken gözler bir yandan da transfer haberlerinde. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Josef de Souza bombası! Geri dönüyor...
Josef de Souza geri dönüyor

Son olarak Başakşehir'de forma giyen ve geçtiğimiz gün İstanbul temsilcisinden ayrılan Josef de Souza'nın yeni adresi belli oluyor. Brezilya basınından Globo, Başakşehir'den ayrılan Josef de Souza'nın yeni takımını açıkladı. Souza'nın yeni adresinin Brezilya kulüplerinden Vasco da Gama olacağını iddia etti. 35 yaşındaki deneyimli isimle prensip anlaşmasına varıldığı kaydedildi.

Geri dönüyor

Josef de Souza, futbol kariyerine 17 yıl önce Vasco da Gama'da başladı. Brezilya ekibinde A Takım seviyesinde de forma giyen Josef'in, yıllar sonra ilk kulübüne geri dönmesinin beklendiği vurgulandı.

Skriniar bombası!

Fransız basını Foot Marceto'da yer alan habere göre PSG, Milan Skriniar'ı aralarında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de bulunduğu birçok kulübe önerdi.

MAAŞI YÜKSEK BULUNUYOR

Haberin detayında, Slovak stoperin maaşının yüksek olduğu ve bu sebeple gönderilmek istendiği aktarıldı. 29 yaşındaki stoper oyuncusunun, PSG ile 2028 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Skriniar'ın güncel piyasa değeri ise 30 milyon euro.

Göztepe'nin gözü Fenerbahçe'nin iki yıldızında

Süper Lig'de 2024-2025 sezonu öncesi sol bek Djalma Silva ve orta saha Isaac Solet'i resmen renklerine bağlayan Göztepe, Fenerbahçeli iki futbolcunun peşine düştü.

EMİR VE ZAJC

Sarı-kırmızılıların daha önce formasını giyen genç stoper Emir Ortakaya ve Slovenyalı orta saha Miha Zajc ile ilgilendiği ifade edildi. Fenerbahçe ile Topuk Yaylası kampında bulunan iki futbolcu için görüşmelere başlayan Göztepe yönetiminin olumlu geri dönüş aldığı ifade edildi. Fenerbahçe'nin Emir'i bonservisiyle vermeye sıcak bakmadığı, 20 yaşındaki savunmacıyı bir kez daha kiralayabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı
De Cuyper sürprizi

Sol bek transferi için girişimlerde bulunan Beşiktaş'ın gündemine yeni bir isim daha geldi. Takvim'de yer alan habere göre siyah-beyazlılar, Club Brugge forması giyen Maxim De Cuyper'i listesine aldı. Kara Kartal'ın, 23 yaşındaki sol bek için önümüzdeki günlerde temaslara başlaması bekleniyor.

İngiltere'nin gol kralı, Galatasaray'ın gündeminde

Michy Batshuayi ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, takıma bir golcü daha katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip İngiltere'den gol krallığı yaşayan o yıldızı istiyor. 

SZMODİCS GÜNDEMDE

Lancashire Telegraph'da yer alan habere göre; Galatasaray, Blackburn forması giyen Sammie Szmodics ile ilgileniyor. Haberde, sarı-kırmızılı kulübün İrlandalı yıldız için sıraya girdiği ve teklif vermeye hazırlandığı yer aldı. 28 yaşındaki futbolcu için talep edilecek fiyatın 15-20 milyon pound olduğu belirtildi. İrlandalı futbolcu geçtiğimiz sezon 27 golle Championship'te gol kralı oldu.

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan açıklaması!

Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, İlkay Gündoğan'la ilgili açıklama yaptı. Transfer çalışmaları ile ilgili bilgi veren Haitpoğlu, "Listemizde bazı isimler var. Oyuncuların mali şartlarını değerlendiriyoruz. Transfer yapacağımız mevkiler belli. Sağ bek ve orta sahaya yoğunlaştık. Yazılan isimlerin bir kısmı listemizde fakat bazılarıyla ilgilenmiyoruz. Mesela İlkay Gündoğan. Kesin olarak transfer gündemimizde yer almıyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'de gündem El Kaabi

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de gündem Ayoub El Kaabi... Lazar Samardzic konusunda belirli bir yol kateden, Alvaro Morata'yı da gündeminde tutan sarı-lacivertli kulüpte Jose Mourinho sürpriz bir golcü hamlesi yaptı.

FRANSIZLAR DUYURDU

Fransız basını, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için günleri saydığını duyurdu. Foot Marceto, Fenerbahçe'nin Olympiakos'un yıldızı Ayoub El Kaabi'yi kadrosuna katmayı hedeflediğini bildirdi. Bu transferin imza aşamasında olduğu gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş'a ABD'li orta saha

Siyah-beyazlılar, önce stopere Gabriel Paulista'yı ardından hücuma da flaş bir şekilde Rafa Silva'yı alarak iki oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi. Beşiktaş, orta saha için de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

TANNER TESSMAN GİRİŞİMİ

Sabah'ın haberine göre; Kartal'ın gündemine gelen ve girişimlere başlanılan oyuncu ise Tanner Tessmann oldu. Geçen sezon İtalya Serie B'de Venezia forması giyen ABD'li futbolcuyu yönetim danışmanı Brad Friedel'ın tavsiye ettiği ve hem teknik heyet hem de yönetimden olumlu yanıt aldığı kaydedildi.

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Bunun üzerine futbolcunun kulübüyle temasa geçildi. 22 yaşındaki orta saha hem ön libero hem de merkezde forma giyerken bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. İnter ve Torino'nun da ilgilendiği ve 7 milyon Euro piyasa değeri olan Tessmann için sıkı çalışma yürütülüyor. Başarılı isim, İnter'de orta sahadaki kalabalık oyuncu grubundan dolayı düzenli forma giyebileceği bir yere transfer olmaya daha olumlu yaklaşıyor.

Ve Batshuayi geliyor!

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattığını açıklamak üzere...

PAZARTESİ GÜNÜ KAP'A BİLDİRECEK

Sabah'ın haberine göre Aslan'ın, yeni transferi Belçikalı golcüyü, pazartesi günü KAP'a bildirmesi bekleniyor. 30 yaşındaki forvet, Galatasaray'da 3 Temmuz'da başlayacak çalışmalara katılacak.

Haberin Devamı
Gronbaek için Galatasaray devreye girdi!

Transferin suskun takımı Galatasaray, Beşiktaş'ın da gündemine gelen Danimarkalı yıldız orta saha Albert Gronbaek için resmi temaslara başladı. Portekizli yıldız Rafa Silva ile görüşen ancak tecrübeli oyuncuyu ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptıran Sarı-Kırmızılılar bu kez transferde kendi 'Gol' atmak istiyor.

8 MİLYON EURO

Galatasaray'ın bu transfer için Norveç ekibi Bodo-Glimt ile temas kurduğu ve 8 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Bodo'nun ise 8 milyon Euro'luk teklifi az bulduğu ve rakamın artırılmasını istediği belirtildi.

YORUM YAZ