Çık aradan Lazio!

Geçtiğimiz sezon Samsun'u çalıştıran Petkoviç, İtalyan ekibinin başına geçti, Türkiye'deki yıldızlara göz dikti. Burak Yılmaz'a kanca atan Lazio, milli oyuncunun alternatifi olarak da Trabzonspor'un gündemindeki Eneramo'yu seçti

Çık aradan Lazio!

İtalyan devi Lazio, Trabzonspor’un kabusu oldu! Geçtiğimiz sezon Samsunspor’u çalıştıran teknik direktör Vladimir Petkoviç Lazio’nun başına geçti, Türkiye’deki yıldız isimlere göz dikti. Burak Yılmaz için Bordo-Mavililer’le bonservisi konusunda anlaşan Lazio, yıllık 2.1 milyon Euro önerdiği yıldız futbolcuyu da ikna etmeye çalışıyor.
Ancak İtalyan ekibinin B planı da ortaya çıktı. Türkiye’de görev yaptığı süre içinde birçok futbolcuyu tanıma imkanı bulan Petkoviç, Burak’ın alternatifi olarak Eneramo’yu seçti. Lazio; Sivasspor’la sözleşmesi biten 27 yaşındaki Eneramo’yla uzun süredir temas halinde olan Bordo-Mavililer’in bu kez de listesindeki futbolcuya kanca attı.

İmza an meselesi...

Hollanda’da tatil yapan Michael Eneramo için menaceriyle görüşmelere başlayan Lazio’nun, transferi bitirmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla 37 maçta forma giyen Nijeryalı golcü futbolcu, rakip fileleri 16 kez havalandırırken, birçok kulübün de dikkatini çekmeyi başardı.

Sedat Hardal

Haberin Devamı
YORUM YAZ