Georgios Bartzokas'tan Sarunas Jasikevicius açıklaması: Aramızdaki bir konuşma değildi, bana saldırdı!

Turkish Airlines EuroLeague'in ilk haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko'ya 82-71 mağlup olan Olympiacos'un başantrenörü Georgios Bartzokas, karşılaşma sonunda Sarunas Jasikevicius ile yaşadığı tartışma hakkında konuşurken Litvanyalı çalıştırıcının kendisine saldırdığını belirtti.

Turkish Airlines EuroLeague'in ilk haftasında Olympiacos, deplasmanda karşılaştığı temsilcimiz Fenerbahçe Beko'ya 82-71 mağlup oldu. Yunan ekibinin başantrenörü Georgios Bartzokas, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İlk önce galibiyetten dolayı Fenerbahçe'yi kutlayan Gerogios Bartzokas, sözlerine şu ifadelerle devam etti:

Maç içinde sorunlarımız oldu. Savaşçı ruhumuz yoktu. Onlara 14 hücum ribaundu verdik. Böyle önemli bir maçta bu kadar ikinci şans vermememiz gerek. Daha iyi oynamamız gerekiyordu. 7 top kaybı yaptık. Şutörlerimizin çok daha iyi şut atmaları gerekiyordu.

Maç sonunda Sarunas Jasikevicius ile yaşadığı gerilime de değinen Yunan çalıştırıcı, "Maç sonunda ise Sarunas ile aramızdaki bir konuşma değildi, bana saldırdı. Maç sonunda ona elimi uzattığımda elimi sıkmadı. Bana saygısızlık yaptı." dedi.

 

Georgios Bartzokastan Sarunas Jasikevicius açıklaması: Aramızdaki bir konuşma değildi, bana saldırdı

YORUM YAZ